7 Laws of Persuasion


Gedempte Zalmhaven 595 3011 BT Rotterdam
010-260 0088 Klik om te bellen

Over 7 Laws of Persuasion

7 Laws of Persuasion is een kantoor dat zich volledig toelegt op arbeidsrecht.

Het opereert vanuit een strategische alliantie met 4 Eye Principle, een kantoor dat op urenbasis werkzaamheden verricht op het gebied van Personeel & Organisatie/Human Resources Management. Hierdoor bent u desgewenst verzekerd van de bijstand van een arbeidsrecht advocaat én een HRM professional. Dit heeft voordelen voor zowel werkgevers als werknemers.

Werkgevers lopen bijvoorbeeld op tegen de omstandigheid dat een werknemer niet goed (meer) functioneert, maar dat zij geen dossier hebben dat een ontslag mogelijk maakt. 4 Eye Principle kan dan zorg dragen voor een goed verbetertraject. Een verbetertraject dat ertoe leidt dat ofwel uw werknemer (weer) goed functioneert ofwel dat u klaar bent voor ontslag.

Werknemers lopen bijvoorbeeld op tegen de omstandigheid dat de werkgever ontslag nastreeft. 7 Laws of Persuasion kan hiertegen juridische argumenten aanvoeren en/of op basis van juridische argumenten een zo hoog mogelijke vergoeding nastreven. 4 Eye Principle kan desgewenst HRM argumenten aanleveren en/of de negatieve impact van het ontslag beperken of er zelfs voor zorgen dat het een positieve impact heeft, zodat u uw loopbaan elders positief kunt voortzetten.

Foto's

7 Laws of Persuasion in het kort

Soorten recht

Arbeidsrecht

Lid van

Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland
Vereniging voor Arbeidsrecht

Onze locatie

7 Laws of Persuasion


Gedempte Zalmhaven 595 3011 BT Rotterdam
010-260 0088 Klik om te bellen