Advocatenkantoor Bloem


Vasteland 78 3011 BN Rotterdam
010-2614041 Klik om te bellen

Over Advocatenkantoor Bloem

Advocatenkantoor Bloem is een praktisch en resultaatgericht kantoor en realiseert de door u gewenste oplossing. Kenmerkend zijn persoonlijke aandacht, kennis van zaken door een rijke proceservaring van 27 jaar en slagvaardig optreden.

Mr Bloem staat de MKB-ondernemer bij die juist kiest voor een laagdrempelige communicatie, juridische kwaliteit en de bereidheid om mee te denken, als jurist en als ondernemer.

De focus ligt voornamelijk op arbeids- en ontslagrecht en het ondernemingsrecht. Als huisadvocaat voor veel ondernemers biedt mr Bloem snel hulp en advies bij het opstellen van contracten en het oplossen en voorkomen van juridische conflicten.

Wij behandelen onder meer:

Arbeidsrecht

Ontslagzaken, UWV-procedures, ontbindingszaken bij Kantonrechter, loongeschillen, reintegratie en ziekteverzuim geschillen, disfunctioneren, dossieropbouw, reorganisaties, bedrijfseconomisch ontslag, bedrijfsorganisatorisch ontslag, WIA, WGA, vaststellingsovereenkomst, Cao-geschillen.

Ondernemingsrecht

Aandeelhoudersgeschillen, ontbinding van VOF en samenwerkingsverbanden, opzegging commerciele contracten, opstellen van contracten, algemene voorwaarden, BV, Stichting, VOF, incasso van vorderingen, beslag, faillissementsprocedures (aanvragen, begeleiding en verweren), bestuurdersaansprakelijkheid.

Familierecht

Familiekwesties voor ondernemers en vermogende particulieren lost mr Bloem ook snel en efficient op ( echtscheiding & onderneming, partneralimentatie, vermogensverdeling, verbreking samenwoning)

Mr Bloem werkt samen met deskundige fiscalisten en notarissen.

Foto's

Advocatenkantoor Bloem in het kort

Soorten recht

Arbeidsrecht
Echtscheidingsrecht
Familierecht
Ondernemingsrecht
Verbintenissenrecht

Lid van

Vereniging voor Arbeidsrecht

Onze locatie

Advocatenkantoor Bloem


Vasteland 78 3011 BN Rotterdam
010-2614041 Klik om te bellen