Advocatenkantoor Exaten


Rijksweg 4 6095 NB Baexem
0475-453957 Klik om te bellen

Over Advocatenkantoor Exaten

Advocatenkantoor Exaten is een compact en dynamisch kantoor, dat zich kenmerkt door veel aandacht voor de individuele cliënt, zowel particulier als zakelijk. Persoonlijk contact en duidelijke communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. We spreken de taal van de cliënt. Dit uit zich zowel door het feit dat wij in staat zijn Uw juridische situatie in heldere en begrijpelijke taal aan U te presenteren, maar ook doordat het mogelijk is de besprekingen op een ongedwongen wijze, desgewenst in het dialect, te voeren.

Met meer dan 35 jaar aan kennis en ervaring in het recht beschikken wij over de benodigde kennis en ervaring om U in iedere situatie op een passende wijze van dienst te zijn. Daarbij is oplossingsgericht werken ons speerpunt. Samen met U bespreken we Uw situatie, vragen en wensen en stellen dan een te volgen koers voor. Soms is de oplossing het voeren van een gerechtelijke procedure. Maar ook het in der minne schikken van een geschil, al dan niet door middel van mediation, behoort vaak tot de mogelijkheden en zal in veel voorkomende gevallen een snellere, goedkopere en voor alle betrokkenen meer bevredigende oplossing zijn.

Advocatenkantoor Exaten is gevestigd aan de rand van Baexem, centraal gelegen tussen Weert en Roermond, op 10 minuten rijden vanaf de A2. Voor het maken van een afspraak of meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Advocatenkantoor Exaten in het kort

Soorten recht

Aansprakelijkheidsrecht
Arbeidsrecht
Bouwrecht
Consumentenrecht
Echtscheidingsrecht
Erfrecht
Familierecht
Huurrecht
Mediation
Ondernemingsrecht
Onroerend goedrecht
Sociale verzekeringen
Verbintenissenrecht

Lid van

Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland
Vereniging voor Arbeidsrecht

Onze locatie

Advocatenkantoor Exaten


Rijksweg 4 6095 NB Baexem
0475-453957 Klik om te bellen