Advocatenkantoor Gijzen


Ruys de Beerenbroucklaan 28 6411 GB Heerlen
045-5790556 Klik om te bellen

Over Advocatenkantoor Gijzen

Advocatenkantoor Gijzen is werkzaam voor bedrijven, instellingen en particulieren. Kwaliteit, integriteit en deskundigheid kenmerken het kantoor. De advocaten en medewerkers volgen permanente bijscholing, maar er wordt ook actief juridisch onderwijs gegeven.

Het kantoor is gecertificeerd voor de Kwaliteitstoets van de Nederlandse Orde van Advocaten in samenwerking met de Raad voor Rechtsbijstand. Daarnaast is het kantoor in hoge mate geautomatiseerd en beschikt het over een ervaren en efficiënte organisatie.

Uit kwaliteitsmetingen kennen wij een hoge graad van cliënttevredenheid, hetgeen onze medewerkers de gedrevenheid geeft om te staan waar ons kantoor voor staat en u optimaal van dienst te zijn.

Bij onze dienstverlening worden behalve de juridische, ook de intermenselijke en financiële aspecten meegewogen, waarover u terdege wordt geïnformeerd.

Ervaring leert, dat uiteindelijk de inhoudelijke aanpak werkt, niet de formele. Het gaat om gefundeerde doortastendheid, niet om de marge. Alleen zo worden oplossingen bereikt en dat is ook de insteek van ons kantoor.

Foto's

Foto 1

Soorten recht

Aansprakelijkheidsrecht
Arbeidsrecht
Bouwrecht
Consumentenrecht
Faillissements- en insolventierecht
Familierecht
Huurrecht
Letselschade
Ondernemingsrecht
Sociale verzekeringen
Verbintenissenrecht

Onze locatie

Advocatenkantoor Gijzen


Ruys de Beerenbroucklaan 28 6411 GB Heerlen
045-5790556 Klik om te bellen