Advocatenkantoor In 't Ven


Akerstraat 157 6466 HE Kerkrade
045 5430107 Klik om te bellen

Over Advocatenkantoor In 't Ven

Advocatenkantoor In ’t Ven is een onafhankelijk advocatenkantoor in Kerkrade, met een algemene civielrechtelijke praktijk voor Bedrijf en Particulier, Het kantoor wordt geleid door de advocaat Jörg In 't Ven die kan bogen op een ruime ervaring in het bedrijfsleven en de advocatuur. Als advocaat in Kerkrade heeft Jörg In ’t Ven ook steeds affiniteit gehad en gehouden met de juridische ondersteuning van particulier benadeelden, zoals bijvoorbeeld slachtoffers van ongevallen en gedupeerden van onrechtmatig handelen. Advocatenkantoor In 't Ven staat bekend als ervaren en deskundig advocatenkantoor in Kerkrade en omgeving en ondersteunt cliënten onder meer in het handelsrecht en incasso’s, contractenrecht, algemeen verbintenissenrecht, schade en aansprakelijkheid, letselschade, huurrecht en arbeids- en ontslagrecht.
Grensoverschrijdende rechtshulp
Van oudsher richt advocatenkantoor In 't Ven zich ook specifiek op grensoverschrijdende rechtshulp aan met name Duitse rechtzoekenden in het grensgebied in de omgeving van Kerkrade. De Duitse taal wordt uitstekend beheerst, in woord en geschrift.
Advocatenkantoor In 't Ven te Kerkrade
Advocatenkantoor In 't Ven verleent algehele juridische ondersteuning zowel in de vorm van adviezen, als bij wijze van buitengerechtelijke belangenbehartiging en vertegenwoordiging in het gerechtelijk proces. Een persoonlijke en vertrouwelijke benadering van de cliënt staat hierbij binnen ons advocatenkantoor steeds voorop. Kerkrade is de bakermat van het kantoor. Daarnaast onderhouden wij nauwe samenwerkingen met kantoren in Echt (Midden-Limburg) en Heinsberg (Duitsland).
Algemene Praktijk in Kerkrade en omgeving
Advocatenkantoor In 't Ven voert een Algemene Praktijk vanuit Kerkrade. De dienstverlening van de advocaat is in het bijzonder gelegen op de rechtsgebieden:

Handelsrecht en incasso's

Algehele juridische ondersteuning en hulp bij problemen en geschillen in het handelsverkeer.

Contractenrecht

Advisering en hulp bij het opstellen en opmaken van contracten en de uitvoering daarvan.

Algemeen verbintenissenrecht

Advies en rechtshulp bij alle mogelijke problemen van verbintenisrechtelijke aard

Schade en aansprakelijkheid

Begeleiding, hulp en bijstand bij personen- en zaakschade

Letselschade

Hulp en belangenbehartiging bij letselschade.

zie ook: www.letselschadekerkrade.nl

Huurrecht

Rechtshulp bij alle huurzaken (zowel woonruimte als bedrijfsruimte).

Arbeidsrecht en ontslagrecht

Ondersteuning en rechtshulp bij ontslag en alle overige arbeidsrechtelijke problemen.
Jörg in ‘t Ven is uw advocaat te Kerkrade
Als advocaat in Kerkrade adviseert, bemiddelt, onderhandelt en procedeert In 't Ven voor zijn cliënten. Een kwalitatief goede juridische dienstverlening wordt gecombineerd met een integere, vertrouwelijke en toegankelijke benaderingswijze waarbij de cliënten steeds centraal staan. Jörg In 't Ven heeft een in jaren opgebouwde ruime juridische ervaring in het bijstaan van particulieren en ondernemers in en buiten de regio Kerkrade.

Advocatenkantoor In 't Ven in het kort

Soorten recht

Aansprakelijkheidsrecht
Arbeidsrecht
Bouwrecht
Consumentenrecht
Echtscheidingsrecht
Huurrecht
Letselschade
Verbintenissenrecht

Lid van

Nederlandse Orde Van Advocaten

Onze locatie

Advocatenkantoor In 't Ven


Akerstraat 157 6466 HE Kerkrade
045 5430107 Klik om te bellen