Advocatenkantoor Koopman


Wilhelminalaan 7 1815 JC Alkmaar
0725411070 Klik om te bellen

Menselijke instelling, maar ook scherp en zakelijk
Betrokken en strevend naar het optimale resultaat
Voor een eerlijk tarief

Over Advocatenkantoor Koopman

U hebt juridisch advies nodig. En daarvoor zoekt u een advocaat die staat voor uw zaak. Betrokken en altijd strevend naar het optimale resultaat. Met een menselijke instelling, maar ook scherp en zakelijk als de situatie daarom vraagt. Dit vindt u allemaal terug bij Advocatenkantoor Koopman in Alkmaar.

Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht, familierecht, huurrecht, incassozaken,procesrecht, wet zorg en dwang en de Wvggz.

Bent u als werknemer onverwacht geconfronteerd met ontslag? Of hebt u als werkgever een arbeidsrechtelijk probleem met een medewerker? Advocatenkantoor Koopman is altijd op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen op dit vakgebied. Wij kunnen u hierover dan ook zeer gericht adviseren.

In de persoonlijke- of familiesfeer is het helaas soms nodig om juridische hulp te vragen. Ook daarvoor kunt u terecht bij Advocatenkantoor Koopman in Alkmaar. Wij zijn advocaten met veel ervaring, maar ook met oog voor de menselijke kant van ons vak.

Overleggen, onderhandelen, zoeken naar een oplossing of een compromis, dat past bij ons kantoor. Naast juridische vaardigheden heeft Mr. A.M. (Annemarie) Koopman daarom ook een mediationopleiding gedaan. Maar als het nodig is, gaat ze de gang naar de rechtbank niet uit weg. Dan wordt er een andere kant van haar zichtbaar. Die van de terriër die zich vastbijt in het belang van haar cliënt.

Mr. M.E. (Meike) Terhorst is al vele jaren werkzaam als advocate Personen en Familierecht. Daarnaast voert zij een algemene procespraktijk en doet succesvol incasso’s. Zij werkt daarnaast ook met psychiatrische patiënten en jongeren die uit huis geplaatst worden.

Spreekt het profiel van onze advocatenpraktijk u aan? Dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.

Efficiënt en doelgericht, met een menselijke instelling

Advocatenkantoor Koopman in het kort

Soorten recht

Arbeidsrecht
Consumentenrecht
Familierecht
Huurrecht
Ondernemingsrecht
Onroerend goedrecht
Verbintenissenrecht

Lid van

Vereniging van Incasso Advocaten
Vereniging voor Arbeidsrecht

Onze locatie

Advocatenkantoor Koopman


Wilhelminalaan 7 1815 JC Alkmaar
0725411070 Klik om te bellen