Advocatenkantoor Schmidt


Eerste Helmersstraat 217 1054 DW Amsterdam
020 7766798 Klik om te bellen

Over Advocatenkantoor Schmidt

Wat is Advocatenkantoor Schmidt?

Advocatenkantoor Schmidt is een klein en persoonlijk advocatenkantoor gelegen in Amsterdam-West. Met al meer dan 10 jaar advies- en proceservaring kan advocatenkantoor Schmidt u helpen op het gebied van familierecht en huurrecht. Door onze snelle werkwijze bent u altijd verzekerd van een praktische en efficiënte aanpak. Wij zoeken altijd naar de best passende oplossing, maar waar nodig wordt resoluut geprocedeerd.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Advocatenkantoor Schmidt is gespecialiseerd in personen- en familierecht en huurrecht. Op het gebied van personen- en familierecht hebben wij ons vooral gespecialiseerd in de (complexe) echtscheidingen. Op het gebied van huurrecht zijn we gespecialiseerd in zowel het huurrecht van woonruimte als het huurrecht van bedrijfsruimte. We kunnen u bijvoorbeeld helpen bij:

Familierecht

  • Echtscheidingen
  • De verdeling van de huwelijksgoederengemeenschap
  • Het regelen of wijzigen van alimentatie
  • Het regelen van omgang en gezagkwesties

Huurrecht

  • Achterstallig onderhoud
  • Huurprijs, huurverhoging/-verlaging (Huurcommissie)
  • Overlast
  • Onderhuur
  • Medehuur
  • Renovatie

Wij leveren maatwerk dat specifiek aansluit op uw situatie. Elke situatie is anders en heeft dan ook een eigen benadering nodig. Wij vertegenwoordigen u graag in deze lastige periode en zorgen dat alles goed verloopt. Van het bespreken van de huwelijkse voorwaarden tot het verzoek tot echtscheiding, of van het aanvragen van eenoudergezag tot het opstellen van een ouderschapsplan. Bij advocatenkantoor Schmidt staan wij u altijd bij met raad en daad.

Waarom kiest u voor Advocatenkantoor Schmidt?

Bij advocatenkantoor Schmidt willen we vooral zeer toegankelijk zijn. Dit doen we door met korte en rechtstreekse lijnen te werken. Wanneer u ons vandaag belt, krijgt u vandaag nog iemand aan de lijn en kunnen we morgen al een intake inplannen. Ons doel is om betaalbaar maatwerk te leveren aan mensen die graag een goede gespecialiseerde advocaat willen, die bovendien niet te duur is.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken of bekijk onze website voor meer informatie over onze diensten.


 

Slagvaardig, professioneel & betaalbaar

Foto's

mr M.H. Schmidt in action

Advocatenkantoor Schmidt in het kort

Soorten recht

Familierecht
Huurrecht

Lid van

Nederlandse Orde Van Advocaten
Nederlandse Vereniging voor Procesrecht

Onze locatie

Advocatenkantoor Schmidt


Eerste Helmersstraat 217 1054 DW Amsterdam
020 7766798 Klik om te bellen