Arslan & Ter Wee Advocaten


Burgemeester van Roijensingel 1 8011 CS Zwolle
0384600111 Klik om te bellen

Over Arslan & Ter Wee Advocaten

Arslan & Ter Wee advocaten is een jong en ambitieus advocatenkantoor. Ervaren advocaten vormen een jonge organisatie met als doel het op kwalitatief hoogwaardige wijze verstrekken van adviezen en het voeren van juridische procedures.

De advocaten van Arslan & Ter Wee staan in Nederland en daarbuiten ondernemers, particulieren, overheden, verenigingen en stichtingen bij op diverse rechtsgebieden.

Een eerste advies wordt snel verstrekt en brengt u in de regel een stuk verder. U wordt inzicht verschaft in de juridische mogelijkheden, de risico’s en de kosten. Het voeren van procedures voor zowel eisers als gedaagden behoort tot de kerntaken.

Arslan & Ter Wee is zich ervan bewust dat u niet zozeer behoefte heeft aan ingewikkelde beoordelingen van een probleem (met de daarbij behorende hoge kosten) maar vooral aan een deskundig advies en aan doortastendheid. In alle gevallen worden uw zaken in nauw overleg met u behandeld zodat zoveel mogelijk op uw (specifieke) wensen wordt ingegaan en zodat u weet wat er speelt.

Soorten recht

Aansprakelijkheidsrecht
Arbeidsrecht
Auteursrecht
Bouwrecht
Consumentenrecht
Faillissements- en insolventierecht
Huurrecht
Letselschade
Merkenrecht
Ondernemingsrecht
Onroerend goedrecht

Onze locatie

Arslan & Ter Wee Advocaten


Burgemeester van Roijensingel 1 8011 CS Zwolle
0384600111 Klik om te bellen