sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Hoenderkamp 22F
    7812 VZ Emmen
  • 0591 23 90 67

Advocatenkantoor Janny de Graaf

Advocatenkantoor Janny de Graaf is expert in het familierecht. Het procederen of adviseren over scheidingen, boedelverdelingen, alimentatiekwesties, omgangszaken of gezaggeschillen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden van Janny de Graaf. Daarnaast is Janny scheidingsmediator. In tegenstelling tot een procedure bij de rechtbank, bepalen partijen bij mediation zelf de uitkomst. Ten opzichte van een procedure heeft mediation vaak als voordeel dat partijen inzicht krijgen in de belangen en behoeften van de ander. De bereidheid om samen tot een oplossing te komen wordt daardoor vergroot.

Janny de Graaf is een toegankelijke advocaat/scheidingsmediator die zich voor elke zaak voor de volle 100% inzet. Het leveren van rechtsbijstand op een kwalitatief hoog niveau vindt zij van groot belang. Haar cliënten kunnen dan ook rekenen op een deskundig, degelijk en goed onderbouwd advies dat is toegesneden op hun specifieke situatie. Dat maakt dat de cliënten een realistisch beeld van hun positie krijgen.

Janny hanteert een concurrerend uurtarief, maar zij staat ook cliënten bij die aanspraak kunnen maken op gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging) of die beschikken over een rechtsbijstandverzekering. Uiteraard moet in het laatste geval de kwestie wel onder de dekking van de rechtsbijstandverzekeraar vallen.  

Janny is lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars. 


Foto's van Advocatenkantoor Janny de GraafAdvocatenkantoor Janny de Graaf in het kort

Lid van

  • Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars

Soorten recht

  • Familierecht
  • Mediation