sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Buitenruststraat 14
    4337 EH Middelburg
  • 0118623655

Boogaard Advocaten

Boogaard Advocaten is een onafhankelijk advocatenkantoor binnen Zeeland. Het kantoor is gevestigd in Middelburg en bestaat inmiddels ruim dertig jaar. Door autonome groei werken er thans ongeveer tien medewerkers, waarvan zes advocaten.

Een groot gedeelte van de werkzaamheden bestaat uit het adviseren, het begeleiden bij onderhandelingsprocessen en het vastleggen van overeenkomsten. Daarnaast kent het kantoor een omvangrijke procespraktijk. Bij veel grote projecten in Middelburg, Goes, Vlissingen en Terneuzen is Boogaard Advocaten betrokken.

De medewerkers streven naar kwalitatief hoogwaardige juridische dienstverlening. De professionaliteit wordt mede gewaarborgd door samenwerking in secties. De advocaten zijn veelal lid van specialisatieverenigingen.

Boogaard Advocaten kan u als een van de weinige kantoren in Zuidwest Nederland van dienst zijn bij gecompliceerde projecten, waarvoor niet alleen gespecialiseerde juridische kennis vereist is, maar ook kennis van de omgeving, een groot en sterk netwerk van relaties en commercieel inzicht voor een optimaal resultaat onontbeerlijk zijn.

Boogaard Advocaten is uw juridisch adviseur bij belangrijke beslissingen.Boogaard Advocaten in het kort

Lid van

  • Letselschade Advocatenvereniging
  • Vereniging van Incasso Advocaten
  • Vereniging voor Arbeidsrecht