Boers Advocaten


Vendelier 4 3905 PA Veenendaal
0318 522 404 Klik om te bellen

Over Boers Advocaten

Oog voor uw belangen
Als er aan iets juridisch wordt gedacht, denkt men meestal aan vervelende en pijnlijke problemen. Maar dat is veel te beperkt wat ons betreft. Het belangrijkste deel van ons werk bestaat namelijk uit het bouwen van constructies en het voeren van onderhandelingen waarmee problemen worden voorkomen of verkleind. Ook als er wel een probleem bestaat, kan dat worden geregeld. Zo nodig daadkrachtig via de rechter.

Onze advocaten hebben samen circa 150 jaar ervaring. Wij zijn op verschillende rechtsgebieden actief, maar benaderen ieder werkterrein als specialisme. Sinds de oprichting in 1984 combineren wij kennis, daadkracht en openheid zodat onze cliënten hun juridische vragen met vertrouwen uit handen geven.

Wij staan zowel ondernemers als particulieren bij. De meeste van onze cliënten komen uit de regio Veenendaal, Ede, Arnhem, Betuwe en Utrechtse Heuvelrug.

Uw advocaat én adviseur
Bij een advocaat denken mensen vaak direct aan een gerechtelijke procedure. Indien nodig staan we u daarin natuurlijk graag bij. Maar weet dat een rechtszaak vaak tijdrovend en kostbaar is; daarin zijn we eerlijk. Daarom kijken we altijd samen met u naar de mogelijkheden om de beste optie te kiezen.

U kunt ons óók zien als uw adviseur. Wij voeren bijvoorbeeld regelmatig onderhandelingen namens onze cliënten. En we adviseren preventief. Denk aan het opstellen en toetsen van overeenkomsten. Of bij een wetswijziging die uw organisatie raakt: dan geven we advies over de inrichting hiervan.

Wij hechten aan een nauwe samenwerking met onze zakelijke opdrachtgevers. Hoe beter wij uw bedrijf kennen, hoe beter wij ons advies kunnen toespitsen op uw specifieke behoefte en branche.

Advocaten die hun vak verstaan
Omdat onze advocaten op meerdere rechtsgebieden werkzaam zijn, hebben we alle expertise in huis. Door de korte lijntjes binnen ons kantoor weet u zeker dat uw juridische vraag door een specialist is beoordeeld. Hier vindt u meer informatie over onze specialismen.

Door (specialisatie)opleidingen, lidmaatschappen van specialistische verenigingen en onderlinge kennisoverdracht is onze expertise altijd up-to-date. U wordt dus bijgestaan door advocaten die hun vak verstaan.

Onze werkwijze
Bij ons werken deskundigen die op doortastende wijze uw juridische vragen aanpakken en oplossen. Maar wij hebben niet alleen maar oog voor het juridische vraagstuk: we hebben ook aandacht voor onze client. Voor de mens of onderneming áchter de vraag.

Onze advocaten zijn betrokken, helder (u weet altijd waar u aan toe bent), daadkrachtig, professioneel en nuchter. En ze hebben compassie, wat natuurlijk ook naar voren komt bij de familiezaken en letselschadezaken.

Onze specialisten zitten niet op eilandjes. Door de nauwe samenwerking binnen kantoor kijkt de specialist niet alleen binnen zijn eigen deelgebied, maar houdt ook het overzicht.

Boers Advocaten in het kort

Soorten recht

Aansprakelijkheidsrecht
Arbeidsrecht
Bouwrecht
Echtscheidingsrecht
Erfrecht
Faillissements- en insolventierecht
Familierecht
Huurrecht
Letselschade
Mediation
Ondernemingsrecht
Onroerend goedrecht
Verbintenissenrecht

Lid van

Letselschade Advocatenvereniging
Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland
Vereniging Insolventierecht Advocaten INSOLAD
Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars
Vereniging van Incasso Advocaten

Onze locatie

Boers Advocaten


Vendelier 4 3905 PA Veenendaal
0318 522 404 Klik om te bellen