Booij & Partners Advocaten


Pastoor Ohllaan 39 3451 CB Vleuten
0306661765 Klik om te bellen

Over Booij & Partners Advocaten

Wie een advocaat zoekt, heeft daar een goede reden voor. Er is een probleem of een geschil, er is behoefte aan advies, aan daadkrachtige hulp, aan een oplossing. Wat zijn mijn rechten, waar liggen mijn kansen, bij wie kan ik mijn verhaal kwijt? Booij & Partners Advocaten is een kantoor waar u terecht kunt voor al uw zaken op het gebied van het strafrecht, familierecht, jeugdrecht, arbeidsrecht en adoptie. Het kantoor is huisadvocaat van tal van ondernemingen in de regio Utrecht. Daarnaast wordt mediation als dienst aangeboden.

U zoekt een advocaat. Eén met kennis van zaken, met ervaring, iemand die u kunt vertrouwen. Maar hoe komt u daar achter? U kunt het natuurlijk mensen in uw omgeving vragen (is nuttig!), of u kunt websites vergelijken. Maar u kunt ook de proef op de som nemen.

Iedere vrijdagmorgen van 09.00 – 10.30 uur kunt u kostenloos, vrijblijvend en zonder afspraak bij Booij & Partners Advocaten terecht op het inloopspreekuur. Tip: bel toch even als u wilt langskomen, of gebruik het contactformulier van onze website. Wij kunnen dan tijd voor u reserveren of, als dat beter uitkomt, in overleg met u een andere dag en tijd afspreken. Uiteraard ook dan gratis. Booij & Partners Advocaten is aangesloten bij het Landelijk Netwerk Gratis Inloopspreekuur Advocaten. www.booijenpartners.nl/contact/ of  www.inloopspreekuuradvocaat.nl/advocatenkantoor-utrecht/

Tijdens het onderhoud kunt u uw vragen of problemen voorleggen. Wat zijn uw rechten, waar liggen uw kansen, welke opties zijn er? Dat is praktisch en direct. En geen betere manier om te ontdekken of de advocaat uw vertrouwen waard is.

Foto's

Booij & Partners Advocaten in het kort

Soorten recht

Aansprakelijkheidsrecht
Arbeidsrecht
Consumentenrecht
Echtscheidingsrecht
Familierecht
Jeugdrecht
Ondernemingsrecht
Psychiatrisch patientenrecht
Strafrecht
Verbintenissenrecht

Lid van

Nederlandse Orde Van Advocaten
Vereniging van Collaborative Professionals
Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars
Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten

Onze locatie

Booij & Partners Advocaten


Pastoor Ohllaan 39 3451 CB Vleuten
0306661765 Klik om te bellen