Brunet Advocaten


Oranjesingel 53/55 6511 NP Nijmegen
0243810990 Klik om te bellen

Over Brunet Advocaten

U heeft een advocaat nodig. Iemand die de tijd voor u neemt en u stap voor stap begeleidt. Iemand bij wie u zich op uw gemak voelt. Met wie u open en eerlijk kunt praten over soms ingewikkelde, vaak emotionele vraagstukken. U zoekt een advocaat die zich vastbijt, zonder u mee te voeren in een tijdrovende, kostbare procedure.

De advocaten bij Brunet staan altijd voor u klaar. Ieder met een eigen expertise en aanpak, allemaal met een nauwkeurig oog voor menselijke verhoudingen en materiële belangen. Nuchter en betrokken, dat typeert onze aanpak. We hebben hart voor uw zaak en maken ons hard voor uw zaak.

Ondernemers, particulieren, en ook slachtoffers van letselschade staan we bij met alle kennis en ervaring die we in huis hebben. Vanzelfsprekend volgen we de voortdurende veranderingen in rechtspraak en wetgeving op de voet. En omdat we stevig geworteld zijn in Nijmeegse bodem weten we precies wat er lokaal en regionaal speelt; informatie die eveneens goed van pas kan komen bij het behartigen en verdedigen van uw belangen. U en uw zaak, daar draait het om bij Brunet.

Brunet Advocaten in het kort

Soorten recht

Arbeidsrecht
Bestuursrecht
Bouwrecht
Huurrecht
Letselschade
Ondernemingsrecht
Psychiatrisch patientenrecht

Lid van

Vereniging Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade
Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland
Vereniging voor Arbeidsrecht
Vereniging voor bouwrecht advocaten

Onze locatie

Brunet Advocaten


Oranjesingel 53/55 6511 NP Nijmegen
0243810990 Klik om te bellen