BVD advocaten


Moerbei 11 3371 NZ Hardinxveld-Giessendam
0184 - 61 89 74 Klik om te bellen

Over BVD advocaten

Of ze nu een reorganisatie uitvoeren, een zorgbestuurder adviseren, een bouwzaak begeleiden of een letselschade afwikkelen, al onze advocaten geloven dat recht vooral gedaan moet worden. De gereedschapskist van het recht omkeren dus. Liefst in overleg met de wederpartij en anders in procedure.

Onze advocaten specialiseren zich op het terrein van bepaalde rechtsgebieden en delen waar nodig deze kennis met elkaar. Dat levert waardevolle kruisbestuiving op. Deze manier van werken wordt door onze cliënten gewaardeerd. Niet voor niets weten ondernemers en particulieren ons te vinden. We schatten kansen in, geven advies en gaan over tot actie. Doeltreffend zoeken we naar de juiste route om het gewenste resultaat te bereiken.

BVD advocaten heeft veel expertise opgebouwd in de (maritieme) aannemerij, de bouw, retail, het onderwijs en de zorg. Ook de particuliere markt bedienen we op het gebied van familierecht en letselschade. Zo combineren we kennis van de markt met kennis van het recht. Onmisbaar om onze cliënten optimaal te dienen!

U bent uitgenodigd verder met ons kantoor en onze dienstverlening kennis te maken. Bezoek daarom onze website: www.bvd-advocaten.nl. Aarzel niet vrijblijvend contact met ons op te nemen. Welkom op ons kantoor te Werkendam of in één van de andere vestigingen.

BVD advocaten in het kort

Soorten recht

Aansprakelijkheidsrecht
Arbeidsrecht
Auteursrecht
Bouwrecht
Faillissements- en insolventierecht
Familierecht
Huurrecht
Ict
Letselschade
Ondernemingsrecht
Verbintenissenrecht

Lid van

Letselschade Advocatenvereniging
Mediation Federatie Nederland
Vereniging Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade
Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland
Vereniging Insolventierecht Advocaten INSOLAD
Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars
Vereniging van Incasso Advocaten
Vereniging voor Arbeidsrecht
Vereniging voor bouwrecht advocaten

Onze locatie

BVD advocaten


Moerbei 11 3371 NZ Hardinxveld-Giessendam
0184 - 61 89 74 Klik om te bellen