De Jonge Advocatuur | Mediation


Hooggoorns 14 7812 AM Emmen
0591-623899 Klik om te bellen

Over De Jonge Advocatuur | Mediation

De Jonge Advocatuur|Mediation is een onafhankelijk in het familierecht gespecialiseerd kantoor, dat hecht aan een goede relatie met haar cliënten. Daarbij zijn kwaliteit, gedrevenheid, betrokkenheid, vertrouwen en enthousiasme kernbegrippen. Er is sprake van kwaliteit en deskundigheid, die door constante opleiding en waar nodig door samenwerking met onafhankelijke deskundigen, wordt gewaarborgd.Tevens wordt belang gehecht aan een zo goed mogelijke prijs-kwaliteitverhouding, waarbij in overleg met de cliënt een gunstige tariefstructuur tot de mogelijkheden behoort.

Het werkgebied van het kantoor, gevestigd te Emmen, richt zich in hoofdzaak op de provincie Drenthe, Zuid-Oost Groningen en Noord-Oost Overijssel.

Familierechtspecialist: het personen- en familierecht gaat over relaties tussen gehuwden of samenwonenden, tussen kinderen en hun ouders of tussen broers en zusters. Op het moment dat deze relaties worden aangegaan of worden ontbonden door echtscheiding, verbreking geregistreerd partnerschap,
samenleving of overlijden, zijn de regels van toepassing, zoals die in de wet zijn vastgelegd, of zoals die bij het aangaan van de relaties zijn afgesproken. Het beëindigen van die relaties is veelal eenemotioneel proces waarbij financiële belangen een grote rol kunnen spelen, waaronder bijvoorbeeld de zorg voor uw eigen onderneming, Daarnaast speelt de zorg voor de kinderen en hun toekomst
vaak een grote rol. Het is dan ook in uw belang dat u op deskundige wijze terzijde wordt gestaan, waarbij met u en voor u aan de oplossing van het probleem kan worden gewerkt. Wij kunnen u hierbij op uitstekende wijze helpen.

Gespecialiseerd in scheidingsmediation, alimentatiezaken, gezag en omgang, huwelijksvoorwaarden, erfrechtgeschillen. Begeleiding van ondernemers in het proces van hun scheiding waarbij de belangen van hun onderneming worden gewaarborgd.

De Jonge Advocatuur | Mediation in het kort

Soorten recht

Erfrecht
Familierecht

Lid van

Nederlandse Orde Van Advocaten
Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars

Onze locatie

De Jonge Advocatuur | Mediation


Hooggoorns 14 7812 AM Emmen
0591-623899 Klik om te bellen