De Vries Zantman Advocaten


Kanaalweg 65 2903 LR Capelle aan den IJssel
010-4420888 Klik om te bellen

Over De Vries Zantman Advocaten

Over De Vries Zantman Advocaten

Zowel zakelijk als privé kunt u te maken krijgen met een juridisch geschil of een probleem. In dat geval bieden de gespecialiseerde advocaten van De Vries Zantman Advocaten uitkomst. Via deze site willen wij u nader informeren over de juridische dienstverlening door onze advocaten in Capelle a/d IJssel en Krimpen a/d IJssel.

Bedrijven en particulieren

De Vries Zantman Advocaten verricht haar werkzaamheden vooral voor bedrijven en particulieren. Onze zakelijke cliënten zijn onder meer: ondernemers, directeur groot-aandeelhouders (DGA’s), B.V.’s, het Midden- en Kleinbedrijf (MKB), firma’s, vrije beroepsbeoefenaars, ZZP’ers, topsporters, gemeenten, VVE’s en stichtingen. Particulieren verzoeken onze advocaten onder meer hun belangen te behartigen in kwesties van: eigendom en aansprakelijkheid, schadeclaims, arbeid en ontslag, strafzaken, echtscheiding (en eigen onderneming), kinder- en partneralimentatie, etc.

Professionele steun

De advocaten en medewerkers van De Vries Zantman Advocaten  zijn gedreven om uw belangen zo optimaal mogelijk te behartigen. De gespecialiseerde advocaten staan bekend om hun effectieve aanpak van complexe zaken. In adviezen en – zonodig – in procedures  kunt u rekenen op onze professionele steun, expertise, en jarenlange (proces)ervaring, ook op fiscaal gebied.

Tarieven

De advocaten declareren op uurbasis of declareren een met u afgesproken vast bedrag. In het geval u als bedrijf of als particulier een rechtsbijstandverzekering heeft, worden uw advocaatkosten in gerechtelijke procedures door de verzekeringsmaatschappij (o.a. ARAG, DAS, Achmea, Interpolis, SRK, Nationale-Nederlanden) aan ons kantoor geheel vergoed. De Vries Zantman Advocaten is een High-Trust kantoor. Een eerste afspraak is vrijblijvend en in de meeste gevallen kosteloos. U kunt ook bij ons terecht voor een second opinion.

Contact

Mocht u rechtsbijstand van een deskundig advocaat nodig hebben, belt  u ons dan zo spoedig mogelijk.  U kunt ons kantoor uiteraard gratis en vrijblijvend bellen.  Onze advocaten helpen u graag. Wij maken graag een afspraak met u. Hierna kunt u rekenen op onze professionele steun, zodat u er niet-langer alleen voor staat.

Foto's

De Vries Zantman Advocaten Capelle aan den IJssel

De Vries Zantman Advocaten in het kort

Soorten recht

Arbeidsrecht
Consumentenrecht
Familierecht
Huurrecht
Ondernemingsrecht
Onroerend goedrecht
Sociale verzekeringen
Strafrecht
Verbintenissenrecht

Lid van

Nederlandse Orde Van Advocaten

Onze locatie

De Vries Zantman Advocaten


Kanaalweg 65 2903 LR Capelle aan den IJssel
010-4420888 Klik om te bellen