Dialoog Advocatuur & Mediation


Kennemerstraatweg 4 1815 LA Alkmaar
0722029078 Klik om te bellen

Over Dialoog Advocatuur & Mediation

Dialoog Advocatuur & Mediation heeft de advocaat of mediator voor jou in de omgeving van Alkmaar om jou te helpen in het familierecht en jeugdrecht.

Zeker als jullie nog met elkaar verder moeten, bijvoorbeeld als ouders, is het belangrijk dat jullie op zoek gaan naar een echte oplossing. Wij kunnen jou helpen om deze oplossing te vinden. Of het nu gaat om een echtscheiding, omgangsregeling, alimentatieberekening of ondertoezichtstelling, wij staan voor jou klaar als advocaat of mediator. 

Onze bedrijfsnaam zegt eigenlijk genoeg: Dialoog. Blijf in gesprek. Want alleen door met elkaar in gesprek te blijven los je problemen echt op. Daar staan wij voor. Wij denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.

Omdat wij zijn aangesloten bij de MfN én vFAS, weet onze advocaat-mediator hoe zij jullie het beste kan begeleiden in lastige en onzekere periodes. Met doortasende vragen, deskundigheid en een persoonlijke betrokkenheid komt zij tot de kern van problemen. Een tijdelijke oplossing is snel gevonden, maar een oplossing voor de lange termijn vraagt om meer aandacht en inzicht. Zeker als er kinderen in het spel zijn, is dit erg belangrijk. 

Dialoog Advocatuur & Mediation is een kleinschalig familierechtkantoor. Omdat wij ons specialiseren in het familierecht en jeugdrecht weten wij als geen ander hoe dit rechtsgebied in elkaar zit en hoe wij jou het beste kunnen helpen. 

Dialoog Advocatuur & Mediation in het kort

Soorten recht

Echtscheidingsrecht
Erfrecht
Familierecht
Jeugdrecht
Mediation
Psychiatrisch patientenrecht

Lid van

Mediation Federatie Nederland
Nederlandse Orde Van Advocaten
Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars

Onze locatie

Dialoog Advocatuur & Mediation


Kennemerstraatweg 4 1815 LA Alkmaar
0722029078 Klik om te bellen