Dolderman Letselschade Advocaat


Herculeslaan 24 3584 AB Utrecht
085-0240041 Klik om te bellen

Over Dolderman Letselschade Advocaat

Dolderman Letselschade Advocaten en Juristen

Wij zijn er voor iedereen die direct een civiele- en ambtenaren advocaat zoekt. Onze ervaring ligt op het gebied van letselschade en rechtspositie van ambtenaren in relatie tot deze schade. Wij kunnen deze onderwerpen voor u in een keer oppakken. Heeft u schade en wilt u een schadevergoeding claimen? Dan heeft u direct hulp nodig van onze ervaren en deskundige advocaten en juristen. Ons specialisatie is ligt op gebeid van PTSS en oorlogs- en dienstslachtoffers. Veteranen en politieagenten. Daarnaast ook actief dienend personeel van defensie en politie met klachten en een erschuldvergoeding. Wij zijn bekend met alle rechtspositionele vergoedingen en regelingen.
Wij geven juridische hulp bij letselschade en ondersteunen u stap voor stap tijdens het hele letselschadetraject. De afgelopen tien jaar wonnen we als team veel grote zaken. We zijn daar trots op, omdat we vinden dat onze cliënten recht hebben op een eerlijk proces en een eerlijke uitkomst. En daarom doen we, samen met de allerbeste (medische) specialisten, alles wat in onze macht ligt om een maximale schadevergoeding te claimen.

Meer dan een schadevergoeding

Wij vinden dat onze cliënten niet alleen recht hebben op een volledige schadevergoeding, maar ook op de beste juridische begeleiding. In iedere situatie. Daarom heeft een letselschade advocaat van DLSA ook kennis van andere veelvoorkomende problemen van slachtoffers zoals bijvoorbeeld WIA en ontslag. Heeft u toevallig een probleem waar we u niet mee kunnen helpen, dan benaderen we een specialist uit ons uitgebreide netwerk.

Wij staan aan uw kant. Wij:

Nemen uw zaak direct in behandeling
Gaan voor een maximale schadevergoeding
Helpen cliënten in heel Nederland
Wij komen bij u op huisbezoek
Rechtshulp door heel Nederland
Het maakt niet uit waar u woont, wij helpen cliënten door heel Nederland. Natuurlijk begrijpen we dat u, in verband met uw letsel, niet altijd naar ons advocatenkantoor in Utrecht kan komen. Onze letselschade advocaat biedt u daarom huisbezoek aan. Een huisbezoek met een van onze advocaten is bespreekbaar.

Altijd gratis advies.

Onze letsel advocaten geven slachtoffers gratis en vrijblijvend juridisch advies.

Doe de letselschadevergoedingtest

https://dlsa.nl/doe-de-schadevergoeding-test/

Foto's

Doe de letselschadevergoedingstest klik op https://dlsa.nl/doe-de-schadevergoeding-test/

Dolderman Letselschade Advocaat in het kort

Soorten recht

Bestuursrecht
Letselschade
Militair recht
Sociale verzekeringen

Lid van

Letselschade Advocatenvereniging
Nederlandse Orde Van Advocaten

Onze locatie

Dolderman Letselschade Advocaat


Herculeslaan 24 3584 AB Utrecht
085-0240041 Klik om te bellen