Eldermans & Geerts Advocaten


Driebergseweg 16c 3708 JB Zeist
0302332218 Klik om te bellen

Over Eldermans & Geerts Advocaten

Over ons

Eldermans|Geerts is een ambitieus advocatenkantoor met focus op zorg. Eldermans|Geerts heeft een eigen stijl, zonder air en zonder drempels. Gastvrij en persoonlijk. De lijnen zijn kort. De contacten zijn persoonlijk. De benadering is no-nonsense. Woorden worden omgezet in daden. En in tevreden klanten. Want daar doen wij het voor.

Meerwaarde

Wij steken veel tijd, geld en energie in onze medewerkers, een team van 15 professionals. Want wij geloven in de Value Profit Chain: waarde toevoegen aan medewerkers, die daardoor toegevoegde waarde leveren voor de klanten. Goede mensen zijn voor iedere organisatie de kritische succesfactoren.

Goed om te weten

Wij leggen de lat hoog in een inspirerende professionele omgeving die klanten tastbare voordelen biedt. Want wij realiseren ons heel goed wat er van ons verwacht wordt. Om die reden geloven wij in de “extra mile”, ongevraagd extra service verlenen. Bijvoorbeeld doordat wij ook na afloop van een zaak belangstelling houden voor de klant, maar ook door het organiseren van seminars voor gerichte groepen klanten. En als het echt nodig is zijn wij 24/7 bereikbaar.

Ook als het gaat om maatschappelijke ontwikkelingen willen wij actief zijn. Wij hebben MVO-beleid en dragen ook graag ons steentje bij aan maatschappelijke activiteiten in de regio waarin wij werken. Daar geloven wij in en staan wij voor.

Wij merken aan de reacties van klanten en onze medewerkers dat wij goed bezig zijn.

Eldermans|Geerts is als enige advocatenkantoor in Nederland ook werkzaam als zorgmakelaar voor de eerstelijn. Eldermans|Geerts behartigt daarbij de belangen van apotheken, huisartsen, logopedisten, fysiotherapeuten, en de GGZ (psychologen en psychotherapeuten), alsmede diverse zorginstellingen in de VV&T.

Eldermans|Geerts is altijd op zoek naar mensen die onze passie voor de zorg delen. Interesse, zie onze vacature: www.werkenbijeldermansgeerts.nl

Eldermans & Geerts Advocaten in het kort

Soorten recht

Aansprakelijkheidsrecht
Arbeidsrecht
Bestuursrecht
Gezondheidsrecht
Huurrecht
Ondernemingsrecht
Onroerend goedrecht
Verbintenissenrecht

Lid van

Nederlandse Orde Van Advocaten
Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland

Onze locatie

Eldermans & Geerts Advocaten


Driebergseweg 16c 3708 JB Zeist
0302332218 Klik om te bellen