ESQ Advocaten


Centraleweg 16 4931 NB Geertruidenberg
0162-523033 Klik om te bellen

Over ESQ Advocaten

Wie zijn ESQ advocaten?

ESQ advocaten is al jarenlang actief in de advocatuur en heeft al vele cliënten naar tevredenheid geholpen. Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten zich bij ons direct thuis voelen. U bent dan ook van harte welkom bij ons. Onze aanpak is transparant en direct. Wij zorgen dat u altijd op de hoogte bent over de duur van uw zaak, de totale kosten en de mogelijke slagingskansen. Hierdoor weet u meteen waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Ons specialisme is het ondernemersrecht, maar wij staan klaar voor al uw juridische vraagstukken. Naast het adviseren op diverse rechtsgebieden, kunnen wij u ook diverse cursussen aanbieden. Door te kiezen voor ESQ advocaten blijft u met uw bedrijf perfect op de hoogte van alle huidige rechtsregels.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Wij bieden onder andere de volgende diensten aan:

  • Mediation. Is er een conflict ontstaan in een privésituatie of op de werkvloer? Mediation is een goede oplossing om elkaars kant van de kwestie te leren begrijpen. Onze mediators zijn kundig en helpen u om tot een oplossing te komen waar u beiden tevreden mee bent. Doordat eventuele obstakels overwonnen worden biedt mediation u de mogelijkheid om deze achter u te laten en te werken aan een prettige toekomst samen.
  • Bedrijfsrecht. U kunt bij ons terecht voor veel verschillende rechtsgebieden. Onze hulp varieert van een advies over uw bedrijfsvoering of strategievorming tot de minder leuke kwesties, zoals het opzetten van een ontslagprocedure. Wat uw kwestie ook is, wij kunnen u helpen om deze op te lossen.
  • Opleidingen. Er verandert veel op het gebied van wet- en regelgeving. Een mooi voorbeeld hiervan is de AVG, oftewel de privacywet. Omdat wij merkten dat veel bedrijven hier problemen mee ondervonden, hebben wij een cursus ontworpen die al uw vragen over de omgang met privacy binnen uw bedrijf beantwoordt.

Waarom moet u voor ons kiezen?

Zoals u leest kunt u met zeer uiteenlopende vragen en problemen bij ons terecht. Wilt u dat onze experts met u meedenken over uw kwestie? Bekijkt u dan onze website, of neem vandaag nog telefonisch contact met ons op! Ons telefoonnummer is 0162-523033.

Soorten recht

Aansprakelijkheidsrecht
Arbeidsrecht
Consumentenrecht
Erfrecht
Faillissements- en insolventierecht
Familierecht
Huurrecht
Ondernemingsrecht
Strafrecht

Onze locatie

ESQ Advocaten


Centraleweg 16 4931 NB Geertruidenberg
0162-523033 Klik om te bellen