Flipse Izeboud Advocaten


Baronielaan 65 4818 PC Breda
076-578 08 78 Klik om te bellen

Over Flipse Izeboud Advocaten

Flipse Izeboud Advocaten is een jong, energiek advocatenkantoor. De kantoorstijl is – zowel bij adviseren als bij procederen - gericht op een snelle, adequate en gedegen aanpak van juridische kwesties.

Het kantoor heeft een bijzondere expertise op het gebied van onroerend goed. Tot de vaste klantenkring behoren projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers, makelaars en architecten. Vakgebieden waarop het kantoor in dat verband actief is zijn o.m. de volgende:

bouwrecht,
milieu- en ruimtelijke ordeningsrecht,
huurrecht (m.n. bedrijfsruimte),
projectontwikkeling

Ook het bijstaan van milieubelastende bedrijven, zoals afvalverwerkende bedrijven, op- en overslagbedrijven, chemische bedrijven, scheepswerven, agrarische bedrijven, garagebedrijven e.d. behoort tot de competenties. Als deskundige op het gebied van milieurecht verzorgt mr. Izeboud bovendien juridische bijdragen voor het blad Milieumagazine (Kluwer).

Verder is meer in algemene zin het adviseren en procederen ten behoeve van met name bedrijfsmatige clienten een bezigheid waarmee de aan het kantoor verbonden advocaten een ruime ervaring hebben. Gedacht kan worden aan aansprakelijkheidskwesties, incassogeschillen etc.

Soorten recht

Aansprakelijkheidsrecht
Agrarisch recht
Arbeidsrecht
Bestuursrecht
Bouwrecht
Consumentenrecht
Huurrecht
Milieurecht
Ondernemingsrecht
Onroerend goedrecht
Verbintenissenrecht

Onze locatie

Flipse Izeboud Advocaten


Baronielaan 65 4818 PC Breda
076-578 08 78 Klik om te bellen