Fridsma & Vervest advocaten


Maerelaan 5 1961 KA Heemskerk
0251 745 607 Klik om te bellen

Over Fridsma & Vervest advocaten

Groen, goed en goedkoop! We zijn specialisten in strafrecht, personen- en familierecht (echtscheiding en alimentatie), erfrecht, arbeidsrecht en sociale verzekeringsrecht.

We zijn groen omdat we u vragen ons te helpen het milieu te sparen door hoofdzakelijk digitaal met u te communiceren. Dat spaart papier en dus bomen (en transportbewegingen).

We zijn goed, omdat we jarenlang ervaring hebben op een breed scale van rechtsterreinen.

En omdat we zo ervaren zijn, zijn we ook nog eens goedkoop. Ons uurtarief is een van de laagste in de wijde omgeving, maar belangrijker nog is dat we snel kunnen werken en efficiënt met de voor u kostbare tijd om kunnen gaan. We hoeven immers niet urenlang te studeren op uw zaak, in heel veel gevallen hebben we dat uitgebreide onderzoek al eerder gedaan.

We slaan onszelfs niet op de borst over hoe goed we wel niet zijn. Voor ons geen affiches als "topadvocaat". Wie hard roept hoe goed hij/zij wel niet is, moet blijkbaar vooral zichzelf overtuigen! We werken liever hard dan dat we hard roepen.

Ons kantoor komt voort uit een traditie van sociale advocatuur. We staan iedereen bij, dikke portemonnee of niet. Voor ons maakt dat geen verschil. Niet voor niets is Wanda Vervest een van de advocaten die slachtoffers van de toeslagenaffaire bijstaat. En Nynke Fridsma specialist in het psychiatrisch patiëntenrecht.

We zullen altijd bekijken of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand. Altijd de voor u goedkoopste oplossing bedenken.

Voor wie twijfelt of er wel een advocaat nodig is, hebben we op maandag van 9.00 tot 11.00 uur gratis spreekuur. Dit spreekuur gaat meestal door, maar een enkele keer kan het geen doorgang vinden omdat we allebei verplichtingen buiten de deur hebben.

Foto's

Fridsma & Vervest advocaten in het kort

Soorten recht

Arbeidsrecht
Consumentenrecht
Echtscheidingsrecht
Erfrecht
Familierecht
Huurrecht
Jeugdrecht
Ondernemingsrecht
Onroerend goedrecht
Psychiatrisch patientenrecht
Sociale verzekeringen
Strafrecht
Verbintenissenrecht

Lid van

Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten

Onze locatie

Fridsma & Vervest advocaten


Maerelaan 5 1961 KA Heemskerk
0251 745 607 Klik om te bellen