Gimbrere Legal


Baronielaan 1 4818 PA Breda
076 514 0505 Klik om te bellen

Oplossingsgericht, betrokken en daadkrachtig
Sinds 1983 actief
Locaties in Amsterdam, Breda en Den Haag

Over Gimbrere Legal

Gimbrere Legal is een advocatenkantoor met zes vestigingen verspreid over 4 verschillende landen. De kracht van Gimbrere Legal zit er in, dat uiteraard naar nationaal recht optimaal geadviseerd zal worden, maar daarnaast is Gimbrere Legal ook dé juridisch adviseur waar het gaat om internationale kwesties. Geregeld komt het namelijk voor dat het recht van meerdere landen van toepassing is op een kwestie. Zeker op dergelijke momenten is het wel zo makkelijk als u slechts één aanspreekpunt hebt. De advocaten van Gimbrere Legal zullen als team uw juridische kwestie oppakken naar Nederlands recht, Spaans recht, Italiaans recht of Uruguayaans recht.

De advocaten van Gimbrere Legal zijn specialisten in het adviseren en procederen in uiteenlopende rechtsgebieden. Het team van advocaten werkt zowel voor particulieren als bedrijven. Het internationale team van advocaten werkt nauw samen en zij delen elkaars kennis, ervaring en expertise.

Onze werkwijze kenmerkt zich door snelheid en daadkracht. Een zaak wordt altijd snel opgepakt en de advocaten zijn niet bang om keuzes te maken. Daarnaast kunt u een resultaatgerichte aanpak verwachten.

Gimbrere Legal staat zowel particulieren als ondernemers bij. Daarbij wordt altijd resultaatgerichte dienstverlening geleverd, zijn de advocaten oplossingsgericht, betrokken en daadkrachtig wanneer dat nodig is. Daarbij houden zij van doorpakken, snel schakelen en denken zij graag twee stappen vooruit. Als advocatenkantoor zal Gimbrere Legal de belangen van de cliënt nooit uit het oog verliezen. Het doel van de cliënt, is het doel wat telt. Bij Gimbrere Legal voelt u zich dan ook daadwerkelijk gezien en gehoord. De advocaten van Gimbrere Legal staan regelmatig cliënten bij die een advocaat nodig hebben in Europa of Zuid-Amerika.

Het meertalige team van advocaten en juristen zullen u altijd in uw eigen taal bijstaan. Of dit nu in het Nederlands, Spaans, Italiaans, Engels of Portugees is. Dit is het gemak en de kracht van Gimbrere Legal.

Gimbrere Legal een full service advocatenkantoor

Foto's

Team Gimbrere Legal

Soorten recht

Aansprakelijkheidsrecht
Arbeidsrecht
Bestuursrecht
Erfrecht
Faillissements- en insolventierecht
Familierecht
Huurrecht
Letselschade
Ondernemingsrecht
Onroerend goedrecht
Strafrecht
Verbintenissenrecht

Onze locatie

Gimbrere Legal


Baronielaan 1 4818 PA Breda
076 514 0505 Klik om te bellen