HerikVerhulst N.V.


Wilhelminaplein 16 3072 DE Rotterdam
010 410 0055 Klik om te bellen

Over HerikVerhulst N.V.

HerikVerhulst is een Rotterdams advocatenkantoor dat werkt voor nationale en internationale cliënten. Wij zijn deskundige, doelgerichte en ervaren advocaten met een grote persoonlijke betrokkenheid. Die mentaliteit uit zich in doortastendheid, snelheid en een gedegen, toegewijde benadering.

Wij realiseren ons dat een zaak voor onze cliënten niet ‘een van de zaken’ is, maar dé zaak, waar veel, zo niet alles van afhangt.
Wij begrijpen dat de verwachtingen hooggespannen zijn. En dat scherpte altijd een vereiste is. Dat deze aanpak weerklank vindt, blijkt uit de langdurige relaties die wij met onze cliënten hebben.

Onze advocaten zijn actief op een specifiek aantal (rechts)gebieden. Het zijn echte specialisten die de weg binnen hun vakgebied feilloos weten te vinden en waar nodig kunnen beschikken over een team van experts op aangrenzende terreinen.

Foto's

Van den Herik & Verhulst Advocaten N.V. vanaf de Maas

HerikVerhulst N.V. in het kort

Soorten recht

Aansprakelijkheidsrecht
Arbeidsrecht
Erfrecht
Faillissements- en insolventierecht
Familierecht
Huurrecht
Mediation
Ondernemingsrecht
Verbintenissenrecht

Lid van

Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland
Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars
Vereniging van Incasso Advocaten

Artikelen

Toenemende flexibiliteitsbehoefte bij werknemers

Toenemende flexibiliteitsbehoefte bij werknemers De tendens op de arbeidsmarkt is overwegend positief. Zowel werkgevers als werknemers zien steeds vaker kansen om hun positie nog verder te verbeteren....

Onze locatie

HerikVerhulst N.V.


Wilhelminaplein 16 3072 DE Rotterdam
010 410 0055 Klik om te bellen