Hoppenbrouwers Advocatuur


Ginnekenweg 157 4818 JD Breda
076 230 5048 Klik om te bellen

Over Hoppenbrouwers Advocatuur

Ik ben als advocaat gespecialiseerd in het erfrecht. Daarnaast sta ik vanuit een jarenlange ervaring ondernemers en particulieren bij op het gebied van het contractenrecht.

Erfrecht

Bent u betrokken bij de afwikkeling van een nalatenschap en wordt u geconfronteerd met tegengestelde belangen? U kunt bij mij terecht voor al uw vragen en geschillen op het gebied van het erfrecht. U bent bij mij in goede handen, omdat ik jarenlange ervaring heb met complexe erfrechtelijke kwesties. Cliënten waarderen mij vanwege mijn inlevingsvermogen en betrokkenheid. Ik zoek samen met u naar praktische oplossingen en voorkom zoveel mogelijk (langslepende) procedures.

Contractenrecht

Daarnaast ben ik al jarenlang sparringspartner voor ondernemers op het gebied van het contractenrecht. Complexe zaken leg ik vast in heldere contracten. Conflicten over contracten, zoals wanprestatie, ontbinding van overeenkomsten en schadevergoeding, los ik desgewenst op door te onderhandelen, te schikken of te procederen.

Werkwijze

Ik hecht groot belang aan goede bereikbaarheid en flexibiliteit en treedt proactief op. Het voorkomen van conflicten is mijn kracht. Als het toch op procederen aankomt, sta ik pal voor uw belangen, maar verlies ik het menselijke aspect nooit uit het oog. Dankzij mijn grondige kennis van het procesrecht en opgedane ervaring bij de rechterlijke macht, kan ik uw kansen en mogelijkheden goed inschatten.

Clinten waarderen mij in dit proces vanwege mijn scherpe blik en tactvolle manier van optreden. Ik werk samen met andere specialisten op het gebied van het erfrecht en het contractenrecht, waaronder fiscalisten en notarissen. Als specialist erfrecht ben ik aangesloten bij de VEAN, de vFAS en het platform allesovererven.nl. Ook ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht. Mijn kantoor is gevestigd in Breda, maar ik werk in heel Nederland.

Hoppenbrouwers Advocatuur kenmerkt zich door toegankelijkheid, korte communicatielijnen en betrokkenheid

Foto's

Anne-Marie Hoppenbrouwers

Hoppenbrouwers Advocatuur in het kort

Soorten recht

Consumentenrecht
Erfrecht
Verbintenissenrecht

Lid van

Nederlandse Vereniging voor Procesrecht
Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland
Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars

Certificeringen

Specialist Erfrecht

Lid NOVEX

Lid Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland

Onze locatie

Hoppenbrouwers Advocatuur


Ginnekenweg 157 4818 JD Breda
076 230 5048 Klik om te bellen