Kolkman Advocaten voor Ondernemers B.V.


Twentepoort Oost 55 A 7609 RG Almelo
0546 58 88 88 Klik om te bellen

Over Kolkman Advocaten voor Ondernemers B.V.

Kolkman Advocaten is een gespecialiseerde advocatenfirma, opgericht door mr. F. (Eddy) Kolkman in 1988. Wij houden ons uitsluitend bezig met commerciële advocatuur voor ondernemers. Tot onze cliëntenkring behoren voornamelijk groothandels, transport-, bouw- en installatiebedrijven, en industriële ondernemingen in Oost-Nederland.

Ook bij financiële problemen of een op handen zijnd faillissement staat Kolkman Advocaten u bij. Wij stellen onder andere algemene voorwaarden op om uw eigendommen, als het erop aankomt, veilig te stellen. Een bijzondere activiteit is de begeleiding rond aan- en verkoop van bedrijven, al dan niet in faillissementssituaties.

Professioneel, strijdbaar en daadkrachtig
Alle medewerkers van Kolkman Advocaten – van advocaten en juridisch medewerkers tot bewindvoerders en faillissementsmedewerkers – zijn zeer deskundig en bijzonder ervaren in de praktijk. Onze aanpak is, oplossingsgericht, snel en efficiënt. Wij strijden voor uw persoonlijke en economische belangen.

Wij onderscheiden ons door:

Kennis en ervaring. Bij Kolkman Advocaten zult u direct ervaren dat u te maken heeft met deskundige advocaten met sectorspecifieke expertise en ervaring.


Eerlijk en betrouwbaar. Onze integriteit, onafhankelijkheid en inzet is allesbepalend. Wij geven u eerlijk advies over de kans van slagen van uw zaak. Wij kunnen niet garanderen dat u een zaak wint, maar wel dat wij deze altijd met de grootst mogelijk inzet en met doordachte argumenten voor u zullen bepleiten.


Een pragmatische aanpak. Waarom een zaak laten escaleren als dit niet nodig is? Kolkman Advocaten zoekt naar praktische oplossingen die uitvoerbaar zijn op korte termijn.


Betrokkenheid en flexibiliteit. Wij werken met u aan een duurzame relatie, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en empathie. Wij bijten ons vast in uw zaak en staan dag en nacht voor u klaar. Oók in het weekend of tijdens vakanties.

Heldere tariefafspraken en inzicht in de verrichte werkzaamheden.

Kolkman Advocaten voor Ondernemers B.V. in het kort

Soorten recht

Aansprakelijkheidsrecht
Agrarisch recht
Arbeidsrecht
Bestuursrecht
Bouwrecht
Echtscheidingsrecht
Erfrecht
Faillissements- en insolventierecht
Familierecht
Huurrecht
Milieurecht
Ondernemingsrecht
Onroerend goedrecht
Strafrecht

Lid van

Nederlandse Orde Van Advocaten
Vereniging Insolventierecht Advocaten INSOLAD

Onze locatie

Kolkman Advocaten voor Ondernemers B.V.


Twentepoort Oost 55 A 7609 RG Almelo
0546 58 88 88 Klik om te bellen