Lavorista arbeidsrecht advocatuur


Zutphenseweg 29d 7418 AH Deventer
(0570) 745970 Klik om te bellen

Over Lavorista arbeidsrecht advocatuur

Specialist met een persoonlijke aanpak

Lavorista arbeidsrecht advocatuur is een modern gespecialiseerd advocatenkantoor. Deskundige arbeidsrechtelijke hulp tegen een redelijk tarief,  zowel voor werkgevers als voor werknemers. Persoonlijke betrokkenheid en een dienstverlenende instelling staan bij Lavorista arbeidsrecht advocatuur centraal. Samen bereiken we de beste resultaten. Een ervaren arbeidsjurist geeft juridisch advies en staat u bij in arbeidsrechtelijke kwesties zoals ontslag en transitievergoeding, reorganisatie, arbeidsconflict en arbeidsongeschiktheid door ziekte. Beoordeling en opstellen van documenten zoals arbeidsovereenkomsten en vaststellingsovereenkomsten.

Aangenaam!

Mijn naam is Maarten Riepma, oprichter en eigenaar van Lavorista arbeidsrecht advocatuur. Ik weet met welke dynamiek u te maken kunt krijgen en ik ken verschillende werkvelden van binnenuit door mijn ervaring in het onderwijs, bij de overheid en in het bedrijfsleven. Ik woon met mijn gezin sinds 2007 in Deventer en daarvoor heb ik ook al zo’n 25 jaar in het mooie Salland gewoond (Heino en Holten). In 2011 ben ik voor het eerst als advocaat beëdigd. In aansluiting op mijn beëdiging ben ik opgeleid tot advocaat op de sectie arbeidsrecht van het grootste advocatenkantoor van Oost-Nederland.

Centraal in de regio

Lavorista arbeidsrecht advocatuur is gevestigd in Business Center L'Arc en Ciel Deventer, centraal in de stedendriehoek Apeldoorn/Deventer/Zutphen. Gemakkelijk te bereiken voor inwoners van Deventer zelf (Bathmen, Colmschate, Diepenveen, Schalkhaar), maar ook vanuit Epe, Epse, Holten, Gorssel, Lochem, Olst, Raalte, Vaassen en Twello. Direct voor de ingang zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Tarieven

Het standaard uurtarief van Lavorista arbeidsrecht advocatuur bedraagt EUR 215,- per uur (excl. btw). In overleg zijn er vaste prijsafspraken mogelijk. Samen bekijken wij wat het beste bij uw eventuele vergoeding of budget aansluit. Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek worden geen kosten in rekening gebracht. Neemt u hiervoor gerust contact op.

Foto's

Kantooradres Lavorista arbeidsrecht advocatuur, L'Arc en Ciel Deventer
Maarten Riepma, advocaat arbeidsrecht

Lavorista arbeidsrecht advocatuur in het kort

Soorten recht

Arbeidsrecht

Lid van

Nederlandse Orde Van Advocaten

Onze locatie

Logo Lavorista arbeidsrecht advocatuur

Lavorista arbeidsrecht advocatuur

Lavorista arbeidsrecht advocatuur


Zutphenseweg 29d 7418 AH Deventer
(0570) 745970 Klik om te bellen