Maton Advocatuur & Mediation


Willemsplein 2 5211 AK 's-Hertogenbosch
073-610 06 14 Klik om te bellen

Over Maton Advocatuur & Mediation

Maton Advocaten te Den Bosch biedt al sinds 2003 deskundige rechtshulp aan particulieren en ondernemers van het midden- en kleinbedrijf. Elke advocaat heeft zijn of haar specialisme.

Wij zijn een informeel kantoor en stellen uw belang voorop. De advocaten pakken uw zaak snel op en kunnen u voorzien van een goed advies en u bijstaan in een procedure. Ze zullen u adviseren in het maken van een afweging tussen de eventueel te maken kosten en de mogelijke opbrengst van een zaak.

Wij bieden de mogelijkheid van een vaste totaalprijs voor bepaalde zaken, zodat u weet waar u aan toe bent. Met het bepalen van het uurtarief houden wij rekening met de hoogte van de vordering en uw financiele mogelijkheden. Meer hierover kunt u lezen door hierboven op Particulieren of Zakelijk te klikken.

Elke maandagavond is er een gratis inloopspreekuur van 17:30 uur tot 19:30 uur. Wilt u op een ander moment een afspraak maken met een van onze advocaten? Dat is geen probleem. U kunt telefonisch een afspraak maken via nummer 073-610 06 14. Het eerste halfuur is altijd gratis.

Maton advocaten is gevestigd aan het Julianaplein 3, vlak bij het trein- en busstation van Den Bosch, alsmede bij de rechtbank en het gerechtshof van Den Bosch.

Soorten recht

Aansprakelijkheidsrecht
Arbeidsrecht
Bestuursrecht
Bouwrecht
Faillissements- en insolventierecht
Huurrecht
Ondernemingsrecht
Sociale verzekeringen
Strafrecht
Verbintenissenrecht
Verkeersrecht

Onze locatie

Maton Advocatuur & Mediation


Willemsplein 2 5211 AK 's-Hertogenbosch
073-610 06 14 Klik om te bellen