Meesters van zaken advocatuur


Prinsessenhof 14 4141 EG Leerdam
06 57327916 Klik om te bellen

Over Meesters van zaken advocatuur

Wie zijn wij?
Meesters van zaken is een klein advocatenkantoor met korte lijnen, gevestigd in Leerdam. Het bestaat uit een advocaat, mr. G.W. Boogaard en een juridisch medewerker, mw. mr. A.J.R. Nouwens. Direct en persoonlijk contact en flexibele en deskundige dienstverlening zijn de belangrijkste kenmerken van het kantoor.

Wat doen wij?
Wij adviseren en begeleiden onze cliënten al sinds 1984, het jaar van de oprichting van het advocatenkantoor, tevens het jaar van beëdiging van mr. Boogaard. Meesters van zaken levert juridische diensten op diverse terreinen van het burgerlijk (of civiel) recht. Dat kan een eenvoudig advies zijn, of een procedure bij de rechtbank of het gerechtshof en alles daartussen.

Waar vindt u ons?
Het advocatenkantoor is te vinden in “wijk Oost” van Leerdam in de gemeente Vijfheerenlanden. Het kantoor is goed bereikbaar vanaf de A2, A15 en A27. Er is voldoende gratis parkeerruimte in de nabije omgeving. Het adres is een woonhuis, want mr. Boogaard houdt kantoor aan huis.

Voor wie werken wij?
Ondernemers (ZZP en MKB) kunnen bij Meesters van zaken goed terecht. Maar ook de belangen van particulieren, verenigingen en stichtingen zijn bij ons in goede handen. Met bijna 40 jaar ervaring zijn wij uitstekend in staat om uw probleem snel te doorgronden en een adequate oplossing aan te dragen.

Meesters van zaken advocatuur in het kort

Soorten recht

Arbeidsrecht
Huurrecht
Ondernemingsrecht
Verbintenissenrecht

Lid van

Vereniging van Incasso Advocaten

Onze locatie

Meesters van zaken advocatuur


Prinsessenhof 14 4141 EG Leerdam
06 57327916 Klik om te bellen