Nauman Van der Starre


Oslo 6 2993 LD Barendrecht
0181820297 Klik om te bellen

Over Nauman Van der Starre

Het team van Nauman Van der Starre bestaat uit mr. Simone Verweel-Nauman en mr. Chrystel van der Starre. Beide advocaten zijn werkzaam in onze algemene praktijk. Het kantoor heeft twee specialisaties: personen- en familierecht en arbeidsrecht. U kunt onder andere bij ons terecht voor echtscheidingen, beëindiging samenleving, alimentatiezaken, gezags- en omgangszaken, het opstellen van een ouderschapsplan, boedelscheiding, afwikkeling van huwelijkse voorwaarden en pensioenkwesties. Ook voor het opstellen of beoordelen van een arbeidsovereenkomst, of in geval van een ontslag op staande voet of ontbinding van een arbeidsovereenkomst, bent u bij ons aan het juiste adres.


Zowel als advocaat als als mediator kunnen wij u bijstaan. Of het nu in onderhandelingen of in een procedure is, wij staan u met raad en daad terzijde. Het streven is altijd om uw probleem zo snel mogelijk en - het liefst - zonder procedure op te lossen door middel van overleg en onderhandeling. Mocht dit echter niet lukken of voor u niet tot het beste resultaat leiden, dan zullen wij in een procedure altijd voor u strijden en op zoek gaan naar het gewenste resultaat.


Nauman Van der Starre is een laagdrempelig en toegankelijk advocatenkantoor. De advocaten hebben een no-nonsense mentaliteit. Wij staan midden in de samenleving en vierkant achter onze cliënten.


Naast deskundig rechtshulp zijn wij altijd met onze klanten bezig. Goed juridisch advies heeft maatwerk nodig en daar hoort u bij. Nauman Van der Starre zorgt naast advies ook voor inlevingsvermogen en betrokkenheid tijdens een moeilijke periode. Bij ons heeft u nooit een afstandelijke relatie.


Neemt vandaag nog contact met ons op om vrijblijvend te zien wat wij voor u kunnen doen. Belt u ons gerust voor informatie of voor het maken van een afspraak.

Nauman Van der Starre in het kort

Soorten recht

Arbeidsrecht
Consumentenrecht
Echtscheidingsrecht
Familierecht
Jeugdrecht
Mediation

Lid van

Mediation Federatie Nederland
Nederlandse Orde Van Advocaten
Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars
Vereniging voor Arbeidsrecht

Onze locatie

Nauman Van der Starre


Oslo 6 2993 LD Barendrecht
0181820297 Klik om te bellen