Osté Advocatenkantoor


Europark 20 4904 SX Oosterhout
0162-466626 Klik om te bellen

Resultaatgericht en praktisch
Specialisten op rechtsgebieden
Betalend en gefinancierde bijstand

Over Osté Advocatenkantoor

Advocatenkantoor Osté is gevestigd in Dongen en Oosterhout. Het kantoor is sinds 1996 al actief. Naast advocaten zijn er ook bewindvoerders en een mentor aan het kantoor verbonden. Vanuit de twee vestigingen bedienen wij de hele regio West tot Midden-Brabant, van Roosendaal, Bergen op Zoom en Breda tot Tilburg, Den Bosch, Waalwijk en Raamsdonkveer. Het kantoor is zeer klantgericht, ook buiten de traditionele kantooruren kunnen cliënten een beroep doen op een medewerker van kantoor.

Wij bieden uitstekende dienstverlening aan tegen een concurrerend tarief en zijn flexibel in afspraken ook buiten kantooruren. U kunt ook voor gefinancierde rechtsbijstand bij ons terecht.

Het kantoor beoefent de algemene rechtspraktijk en onze advocaten en bewindvoerders en mentor specialiseren zich in meerdere rechtsgebieden; arbeidsrecht, bewindvoering, contractenrecht, incasso's, geldvorderingen, huurecht, mentorschap, ondernemingsrecht, personen- en familierecht, sociale zekerheid, strafrecht en slachtofferrecht.

Heeft u vragen of bent u op zoek naar een vakkundig advies? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder! U kunt ook gebruik maken van ons gratis spreekuur, maak hiervoor wel even een afspraak.

Osté Advocatenkantoor in het kort

Soorten recht

Aansprakelijkheidsrecht
Arbeidsrecht
Bestuursrecht
Consumentenrecht
Erfrecht
Faillissements- en insolventierecht
Familierecht
Huurrecht
Jeugdrecht
Letselschade
Merkenrecht
Ondernemingsrecht
Psychiatrisch patientenrecht
Sociale verzekeringen
Strafrecht
Verbintenissenrecht

Lid van

Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten

Onze locatie

Osté Advocatenkantoor


Europark 20 4904 SX Oosterhout
0162-466626 Klik om te bellen