Roest Crollius De Jong Advocaten


Westdam 3-H 3441 GA Woerden
0348 434 455 Klik om te bellen

Gespecialiseerd
Inloopspreekuur vrijblijvend kennismakingsgesprek
Gefinancierde rechtshulp

Over Roest Crollius De Jong Advocaten

Wij zijn een Woerdens kantoor dat ook actief is tot (ver) buiten de stadsgrenzen. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden, waaronder het familierecht, het arbeidsrecht, het insolventierecht en het strafrecht. Hierin staan wij zowel ondernemers in het MKB als particulieren bij. Onze advocaten zijn betrokken en doen hun uiterste best om tot voor hun cliënten goede oplossingen te komen. De twee naamgevers van ons kantoor werken beiden meer dan 20 jaar in Woerden.

We zijn gevestigd in een karakteristiek pand in het centrum van Woerden. In dit pand was vroeger het stadhuis gevestigd. We zijn gevestigd op de eerste verdieping van dit pand en er is een lift aanwezig.

We hebben ook expertise op specifieke gebieden, zoals het tuchtrecht, complexe echtscheidingen en boedelscheidingen en zaken waarin sprake is van problematiek rond narcisme. Ook voor zaken rond omgangsregelingen, gezag, erfrecht en alimentatie kunnen wij u van dienst zijn.

We vinden het belangrijk dat iedereen, ongeacht inkomen of situatie, goede rechtshulp krijgt. Als u daarvoor in aanmerking komt, helpen wij u dus ook op basis van gefinancierde rechtshulp (in de volksmond ook wel ‘pro deo’ genoemd). Verder geldt dat er een tarief op maat wordt aangeboden en werken wij ook op basis van een vaste prijsafspraak.

We leggen in een kennismakingsgesprek graag uit hoe wij werken. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen en een afspraak te maken voor ons gratis inloopspreekuur. Een kosteloos gesprek duurt circa 30 minuten. Onze advocaten schatten de kansen en risico’s van uw zaak in en kunnen ook een inschatting maken van de kosten.
Uiteraard kunt u ons ook telefonisch benaderen om vragen te stellen over uw zaak. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om digitaal besprekingen te houden. Wanneer wij een zaak niet zelf kunnen behandelen, om wat voor reden dan ook, kunnen wij u doorverwijzen naar een kantoor dat daar wel toe in staat is.

Wij willen een laagdrempelig kantoor zijn met aandacht voor onze cliënten. Nieuwsgierig geworden? Neemt u dan vooral contact op.

Foto's

Roest Crollius De Jong Advocaten in het kort

Soorten recht

Aansprakelijkheidsrecht
Arbeidsrecht
Consumentenrecht
Echtscheidingsrecht
Erfrecht
Faillissements- en insolventierecht
Familierecht
Huurrecht
Jeugdrecht
Letselschade
Ondernemingsrecht
Strafrecht
Verbintenissenrecht

Lid van

Nederlandse Orde Van Advocaten
Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten
Vereniging Insolventierecht Advocaten INSOLAD

Onze locatie

Roest Crollius De Jong Advocaten


Westdam 3-H 3441 GA Woerden
0348 434 455 Klik om te bellen