RTS Advocaten


Kennemerstraatweg 386 1851 BK Heiloo
0727370153 Klik om te bellen

Over RTS Advocaten

Per 1 januari 2017 richtten wij na jaren in loondienst te hebben gewerkt een nieuw kantoor in Alkmaar op: RTS advocaten & mediators! Per 1 april 2020 zijn wij gevestigd in het centrum van Heiloo (Kennemerstraatweg 386), nabij winkelcentrum 't Loo.

Onze advies- en procespraktijk binnen het familie- en jeugdrecht omvat onder meer zaken op gebied van omgang en gezag, (internationale) echtscheiding (convenant en ouderschapsplan), kinder- en partneralimentatie, vaststelling gerechtelijk vaderschap, vervangende toestemming paspoort/verhuizing, geschillen bewindvoering, ots, schriftelijke aanwijzingen en (zowel open als gesloten) uithuisplaatsing (jeugdzorg).

Daarnaast is mr. Op de Weegh vFAS-mediator.

Boek uw eigen afspraak in via onze website en/of neem vrijblijvend telefonisch of per email contact op.

Goed om te weten: wij behandelen ook zaken op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (pro deo/toevoeging). Daarnaast kunt u in geval van een dekkende rechtsbijstandsverzekering vaak uw dossier bij ons onderbrengen op grond van uw vrije advocaatkeuze!

Ook kunt u de rechtbank aangeven door ons bijgestaan te willen worden in het kader van de pilot gratis advocaat bij een verzoek gezagsbeeindigende maatregel door de Raad voor de Kinderbescherming. Deze pilot gaat medio juli 2023 uitgebreid worden waardoor ook bij verzoeken (spoed)uithuisplaatsing een gratis advocaat mogelijk wordt.

RTS Advocaten in het kort

Soorten recht

Echtscheidingsrecht
Familierecht
Jeugdrecht
Mediation

Lid van

Nederlandse Orde Van Advocaten
Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars

Onze locatie

RTS Advocaten


Kennemerstraatweg 386 1851 BK Heiloo
0727370153 Klik om te bellen