ScheerSanders Advocaten


Nassauplein 36 2585 ED 's-Gravenhage
0703659933 Klik om te bellen

Over ScheerSanders Advocaten

ScheerSanders is een middelgroot advocatenkantoor, gevestigd in de Haagse Archipelbuurt, op enkele minuten van de uitvalswegen, het Centraal Station en het centrum van Den Haag. Ons kantoor is in 1991 opgericht vanuit enkele kleinere advocatenkantoren.

De meeste advocaten op ons kantoor zijn al vele jaren aan ons kantoor verbonden. Zij kennen hun vak en weten elkaar te vinden als het van belang is voor de cliënt. Al onze advocaten hebben een duidelijke no-nonsens benadering van hun vak en gaan grondig in hun zaken te werk. Ook investeert het kantoor in jonge advocaten. Zij worden intensief begeleid en volgen opleidingen die hun deskundigheid optimaal bevorderen.

De cliëntenkring van ScheerSanders is divers. Wij zijn actief voor particulieren en voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, maar ook voor non-profitorganisaties en instellingen op het gebied van woningbouw, farmacie en financiële dienstverlening. Beroepsbeoefenaars in de gezondheidszorg zoals artsen, apothekers en tandartsen hebben een bijzondere plaats in ons cliëntenbestand.

Arbeidsrechtzaken behandelen we zowel voor werkgevers als voor werknemers. Een aantal van onze advocaten heeft zich – mede – gespecialiseerd in zaken waarbij ondernemers betrokken zijn. Hier spelen vennootschappelijke en fiscale aspecten een belangrijke rol. Onze advocaten hebben de kennis en ervaring om in dit soort zaken tot de beste oplossing te komen.

Ons kantoor heeft daarnaast een grote familierechtsectie. Deze onderscheidt zich door haar jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van familierechtelijke kwesties, ook met internationale aspecten. De familierechtsectie heeft de beschikking over een wereldwijd netwerk van gespecialiseerde familierechtadvocaten. ScheerSanders behandelt veel echtscheidingszaken waarbij ondernemers betrokken zijn en beschikt over bijzondere expertise met betrekking tot de fiscale en vennootschapsrechtelijke complicaties die zich daarbij kunnen voordoen.

Doordat ons kantoor op meerdere rechtsgebieden werkzaam is en de onderlinge lijnen kort zijn, kunnen onze advocaten gemakkelijk en snel hun kennis en ervaring uitwisselen. Zo bent u altijd verzekerd van hoogwaardige juridische dienstverlening. Wij beschikken bovendien over een solide netwerk van accountants, notarissen en fiscalisten met wie wij vaak al jaren samenwerken. Als dat nodig is, kunnen zij bij de behandeling van uw zaak worden betrokken, of kunt u naar hen worden doorverwezen.

ScheerSanders verenigt hiermee de voordelen van een overzichtelijke omvang met die van een uitgebreid netwerk. Wij bieden één loket voor een grote verscheidenheid aan zaken.

ScheerSanders Advocaten in het kort

Soorten recht

Aansprakelijkheidsrecht
Arbeidsrecht
Bestuursrecht
Consumentenrecht
Echtscheidingsrecht
Erfrecht
Faillissements- en insolventierecht
Familierecht
Gezondheidsrecht
Huurrecht
Jeugdrecht
Letselschade
Mediation
Ondernemingsrecht
Onroerend goedrecht
Verbintenissenrecht

Lid van

Letselschade Advocatenvereniging
Mediation Federatie Nederland
Nederlandse Orde Van Advocaten
Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland
Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland
Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars
Vereniging voor Arbeidsrecht

Onze locatie

ScheerSanders Advocaten


Nassauplein 36 2585 ED 's-Gravenhage
0703659933 Klik om te bellen