Schenkeveld Advocaten


Van Dedemstraat 5 1624 NN Hoorn
0229212815 Klik om te bellen

Over Schenkeveld Advocaten

Heeft u een juridisch probleem?

Als toonaangevend kantoor bieden wij heldere, in de praktijk werkzame oplossingen voor al uw juridische vragen en problemen. Wij luisteren naar onze klanten en verdiepen ons in wat u bezig houdt. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk.

Advocaten in Hoorn, Alkmaar en Amsterdam

Schenkeveld Advocaten N.V. is een van de grootste advocatenkantoren in de regio Noord-Holland boven het Noordzeekanaal met vestigingen in Hoorn, Alkmaar en Amsterdam. Wij zijn al meer dan honderd jaar werkzaam voor ondernemingen, maatschappelijke- en overheidsinstellingen, verzekeringsmaatschappijen en particulieren.

Onze advocaten, ieder specialist op eigen rechtsgebied, kennen maar één ambitie. Dat is het behartigen van uw belang binnen de grenzen van het toelaatbare en mogelijke. Het is onze missie om met specialistische kennis en juridische adviezen oplossingen te bieden. Wij streven ernaar het recht toegankelijk en begrijpelijk te maken.
Schenkeveld Advocaten is aangesloten bij de vereniging Netlaw, waaraan in totaal circa 550 advocaten en notarissen deelnemen.

Contact

Zit u met een persoonlijke kwestie, heeft u een probleem met uw onderneming of zijn er andere zaken waarbij u juridische hulp kunt gebruiken? Neem vandaag nog contact met ons op: 0229-212815.

Schenkeveld Advocaten in het kort

Soorten recht

Agrarisch recht
Arbeidsrecht
Auteursrecht
Bestuursrecht
Bouwrecht
Echtscheidingsrecht
Erfrecht
Faillissements- en insolventierecht
Familierecht
Huurrecht
Ict
Jeugdrecht
Letselschade
Merkenrecht
Milieurecht
Ondernemingsrecht
Onroerend goedrecht
Verkeersrecht

Lid van

Letselschade Advocatenvereniging
Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland
Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars

Onze locatie

Schenkeveld Advocaten


Van Dedemstraat 5 1624 NN Hoorn
0229212815 Klik om te bellen