Seen Familierecht - Advocatuur & Mediation


Westerstraat 224 1601 AR Enkhuizen
0228 222 112 Klik om te bellen

Over Seen Familierecht - Advocatuur & Mediation

Seen Familierecht is de plek voor ouders die uit elkaar gaan of al uit elkaar zijn en die zónder tussenkomst van een rechter, maar wel mét de expertise van een familierechtadvocaat er samen uit willen komen en daarbij ten alle tijden de belangen van het kind voorop willen stellen.

Yvette is gespecialiseerd familierechtadvocaat, (scheidings)mediator en Parenting Coordinator (PC) en helpt ouders samen naar een duurzame oplossing voor hun geschil.

Zij staat ouders bewust alleen nog maar samen bij. Hoe zij dat doet?

Yvette vertelt:

Ik ben wellicht advocaat maar treed niet meer op als advocaat namens één van beide partijen. Ik ben ervan overtuigd dat ouders uiteindelijk samen het altijd beter weten dan een willekeurige derde: de rechter.

Wat doe ik dan wel?

1. VOORAF: Ik begeleid mensen die willen gaan samenwonen of gaan trouwen/een geregistreerd partnerschap aan willen gaan en zich afvragen wat dat voor hen (juridisch) betekent als ze niets regelen en begeleid hen - in samenwerking met een notaris - ook bij het opstellen van huwelijkse voorwaarden als ze het anders willen.

2. TIJDENS: Ik begeleid mensen die al een relatie hebben en niet weten of ze samen door moeten gaan of niet. Ik noem dit traject het blijven of scheiden traject. Binnen een periode van 4-6 weken komen partners dan samen tot een besluit: verder als partners of alleen als ouders, want dat zal je altijd samen blijven.

3. SCHEIDING: Komen mensen tot het besluit om uit elkaar te gaan dan begeleid ik hen bij het maken van afspraken omtrent de kinderen, de financiën en leg ik deze afspraken vast en laat het bekrachtigen bij de rechter. Omdat ik zelf advocaat ben, is het inschakelen van een derde niet nodig.

4: NAZORG: Ook als ouders al (een tijdje) gescheiden zijn en het loopt niet lekker, begeleid ik hen bij het vinden van een oplossing buiten de rechter om. Een gezamenlijke oplossing zorgt uiteindelijk voor een duurzaam resultaat!

Foto's

Yvette Seen

Seen Familierecht - Advocatuur & Mediation in het kort

Soorten recht

Echtscheidingsrecht
Familierecht
Jeugdrecht
Mediation

Lid van

Nederlandse Orde Van Advocaten
Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars

Onze locatie

Seen Familierecht - Advocatuur & Mediation


Westerstraat 224 1601 AR Enkhuizen
0228 222 112 Klik om te bellen