Setiaman Advocaat & Mediator (h.o.d.n. Lina Advocaten)


St. Martinusstraat 64 5911 CK Venlo
077-3511042 Klik om te bellen

Over Setiaman Advocaat & Mediator (h.o.d.n. Lina Advocaten)

Setiaman Advocaat & Mediator

Ik ben als zelfstandige werkzaam binnen het kantoor van Lina Advocaten met wie ik een  samenwerkingsverband heb. Naast advocaat ben ik ook MfN-registermediator.

U kunt bij mij terecht voor advies en rechtsbijstand bij echtscheiding/ontbinding van geregistreerd partnerschap/scheiden na samenwonen. Ik ben oplossingsgericht en met mijn ervaring als  advocaat en als mediator heb ik zowel de juridische kennis als de vaardigheden om met voorkoming van escalaties tot een goede regeling te komen over de gevolgen van de scheiding. Ik ben lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en de Mediatiorsfederatie Nederland (MfN).

Daarnaast ben ik samen met de letselschadespecialisten bij Lina Advocaten werkzaam op het gebied van letselschade en aansprakelijkheidsrecht.

Gratis kennismakingsgesprek
U kunt uw probleem tijdens een kort gesprek aan mij voorleggen zodat ik kan beoordelen of ik iets voor u kan betekenen. Als blijkt dat ik u niet kan helpen, is dit gesprek met mij kosteloos. U kunt hiervoor een afspraak maken op mijn kantoor.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie neem dan contact met op en maak direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek: 077 - 351 10 42

St. Martinusstraat 64
5911 CK Venlo

Foto's

Mr. M.M. Setiaman

Setiaman Advocaat & Mediator (h.o.d.n. Lina Advocaten) in het kort

Soorten recht

Aansprakelijkheidsrecht
Echtscheidingsrecht
Familierecht
Letselschade
Mediation
Psychiatrisch patientenrecht

Lid van

Nederlandse Orde Van Advocaten
Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars

Onze locatie

Setiaman Advocaat & Mediator (h.o.d.n. Lina Advocaten)


St. Martinusstraat 64 5911 CK Venlo
077-3511042 Klik om te bellen