Smit & De Hart Advocaten


Helvoirtseweg 1 5261 CA Vught
073-6849191 Klik om te bellen

Over Smit & De Hart Advocaten

Smit & De Hart Advocaten is een advocatenkantoor dat sinds 1988 naam heeft gemaakt in de juridische wereld.

Met meer dan een kwart eeuw ervaring op verschillende rechtsgebieden weten tal van kleine, middelgrote en grote ondernemers alsmede particulieren ons te vinden voor al hun juridische zaken. Wij kunnen u zowel zakelijk als privé van rechtsbijstand voorzien: wij adviseren, redigeren en beoordelen contracten, bemiddelen en procederen.

Onze zes advocaten zijn net als ons ondersteunend personeel toegewijd en betrouwbaar. De advocaten op ons kantoor onderscheiden zich door hun gedrevenheid om samen met u telkens het best haalbare resultaat in een zaak te bereiken. De behandeling van een zaak is bij ons nooit routinewerk; wij kijken altijd naar de beste mogelijkheden voor u en de beste aanpak in een specifieke zaak.

Iedere advocaat heeft zijn eigen specialisme en is daarin deskundig te noemen. Doordat de lijnen binnen ons kantoor en tussen de advocaten kort zijn, kunnen wij spreken van één contact voor al uw juridische zaken.

Een snelle, persoonlijke en praktijkgerichte dienstverlening staat bij Smit & De Hart Advocaten hoog in het vaandel; een oriënterend gesprek is dan ook altijd mogelijk. Ook als u nog niet zeker weet of u wel rechtsbijstand van een advocaat wilt: onze medewerkers denken vanaf het eerste moment graag met u mee en staan altijd voor u klaar.

Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Onze kernwaarden zijn: vakkundig, gedreven en persoonlijk.

Soorten recht

Aansprakelijkheidsrecht
Arbeidsrecht
Bestuursrecht
Consumentenrecht
Echtscheidingsrecht
Erfrecht
Faillissements- en insolventierecht
Familierecht
Huurrecht
Letselschade
Mediation
Militair recht
Ondernemingsrecht
Onroerend goedrecht
Sociale verzekeringen
Strafrecht
Verbintenissenrecht

Onze locatie

Smit & De Hart Advocaten


Helvoirtseweg 1 5261 CA Vught
073-6849191 Klik om te bellen