SWDV Advocaten


Dreef 48 2012 HS Haarlem
0235175100 Klik om te bellen

Over SWDV Advocaten

SWDV Advocaten is een ambitieus advocatenkantoor met een no-nonsense instelling. Bij SWDV werken ongeveer 40 medewerkers, waaronder ruim 20 advocaten, drie curatoren en twee bewindvoerders. SWDV staat voor hoge kwaliteit door specialisatie en kennisdeling, gecombineerd met een praktische doelgerichte aanpak.

Regionaal kantoor:
De advocaten van SWDV werken vanuit twee vestigingen (Hoofddorp en Haarlem), voor klanten die voornamelijk gevestigd zijn in: Amsterdam, IJmond, Kennemerland, Schiphol/Haarlemmermeer, Aalsmeer, de Bollenstreek en Amstelveen e.o.. Een bespreking vindt plaats waar het de klant het beste uitkomt: op een van onze vestigingen of bij klant zelf. De advocaten van SWDV hebben digitaal, dus overal, toegang tot ons systeem.

Onze klanten:
Het SWDV team is voor veel ondernemers het eerste aanspreekpunt voor al hun juridische vragen. SWDV werkt voor (middel)grote bedrijven, maar ook de eenmanszaak en de startende ondernemer kan bij SWDV terecht. Het team Arbeid staat werkgevers en werknemers bij in (arbeidsrechtelijke) geschillen.

SWDV advocaten heeft een grote overheidspraktijk. Voor diverse gemeenten treedt SWDV op als huisadvocaat. Juist door die kennis en ervaring kunnen ook ondernemers en particulieren met een bestuursrechtelijk probleem bij ons terecht.

Wat krijgt u?
• Actuele kennis van wet- en regelgeving en jurisprudentie
• Gespecialiseerde advocaten met jarenlange ervaring op de door ons genoemde rechtsgebieden
• Advocaten met kennis van uw branche en de markten waarin u opereert
• Een regionaal georiënteerd kantoor: SWDV weet wat er in uw omgeving speelt en brengt u zo nodig met andere specialisten in contact.
• Heldere tarieven, een goede prijs/kwaliteitverhouding

Omdat u van ons meer mag verwachten.

Foto's

SWDV Advocaten in het kort

Soorten recht

Agrarisch recht
Arbeidsrecht
Auteursrecht
Bouwrecht
Consumentenrecht
Europees recht
Faillissements- en insolventierecht
Huurrecht
Merkenrecht
Milieurecht
Ondernemingsrecht
Onroerend goedrecht
Verbintenissenrecht

Lid van

Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland

Onze locatie

SWDV Advocaten


Dreef 48 2012 HS Haarlem
0235175100 Klik om te bellen