Vaessen Advocaten


Beerseweg 22 5431 LC Cuijk
0485315393 Klik om te bellen

Over Vaessen Advocaten

Vaessen advocaten is een dynamisch en veelzijdig advocatenkantoor, sinds 1992 gevestigd aan de Beerseweg 22 te Cuijk, Noord-Brabant.

Het kantoor biedt professionele juridische rechtsbijstand aan het bedrijfsleven, aan particulieren (ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand) en aan instellingen. Met als basis een gedegen opleiding en ruime ervaring wordt de algemene praktijk gevoerd met specialisaties op de rechtsgebieden arbeidsrecht, erfrecht, insolventierecht, ondernemingsrecht, personen- en familierecht, personenschade en aansprakelijkheid, vastgoed- en huurrecht en het verbintenissenrecht.

De dienstverlening is uitdrukkelijk laagdrempelig, zodat iedereen in het Land van Cuijk en omstreken van de diensten van het advocatenkantoor gebruik kan maken. Tezamen met het ondersteunend personeel vormen de advocaten een hecht team dat pal staat voor de belangen van de cliënt.

Of u bij ons aanklopt voor juridisch advies dan wel voor rechtsbijstand in een gerechtelijke procedure, onze advocaten zullen uw belangen vakkundig behartigen.

Het kantoor mag sinds 2005 het Viadicte keurmerk 'Met Recht Tevreden' voeren. Dit betekent een kwaliteitsgarantie voor de cliënt, zowel op vakinhoudelijk gebied als op het gebied van de kantoorvoering. Afspraken over de vergoeding van de diensten van het kantoor en de werkwijze worden schriftelijk vastgelegd.

Foto's

Vaessen Advocaten in het kort

Soorten recht

Aansprakelijkheidsrecht
Arbeidsrecht
Erfrecht
Faillissements- en insolventierecht
Familierecht
Huurrecht
Letselschade
Ondernemingsrecht
Onroerend goedrecht
Verbintenissenrecht

Lid van

Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland
Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars
Vereniging voor Arbeidsrecht

Onze locatie

Vaessen Advocaten


Beerseweg 22 5431 LC Cuijk
0485315393 Klik om te bellen