Van Barneveld Advocaten


Stationsweg 44a 6861 EJ Oosterbeek
088 408 0700 Klik om te bellen

Over Van Barneveld Advocaten

Professioneel, en toch persoonlijk

Bij Van Barneveld Advocaten geloven we in het samenbrengen van individuele talenten. Ons team bestaat uit juridisch specialisten, belangenbehartigers, mediators en strategen. Met onze complementaire kennis en kunde en intensieve samenwerking bieden wij juridische ondersteuning bij het oplossen van uw juridische vragen of het beslechten van een geschil waarbij u betrokken bent. Als klein en betrokken team zijn we in staat om voor uw zaak de best mogelijke oplossing te bieden, zowel binnen als buiten de rechtszaal. Onze kracht zit hem in ons team.

We zijn een professioneel, specialistisch en landelijk werkend advocatenkantoor dat is gevestigd in Oosterbeek. We doen alleen waar we echt goed in zijn. Oog voor kwaliteit en een betrokken relatie met onze cliënten staat daarbij voorop. Daarnaast werken we veel samen met collega’s van andere advocatenkantoren en specialisten binnen ons vakgebied.

Wat we niet doen

We staan graag klaar voor iedereen met een juridisch geschil op het gebied van procesrecht. Toch doen wij meer niet, dan wel. Zo doen wij geen toevoegingen. Op civielrechtelijk terrein houden wij ons uitsluitend bezig met erfrecht. Wij doen geen echtscheidingen, consumenten- of contractenrecht, etc. Met betrekking tot het sanctierecht behandelen wij geen opiumwetzaken of commune delicten voor particulieren. Ook houden wij ons niet bezig met mededingingsrecht. Voor alle diensten die wij zelf niet leveren werken we desgewenst intensief samen met andere specialisten of verwijzen we u graag door naar andere, vertrouwde dienstverleners die u verder kunnen helpen.

Professioneel, en toch persoonlijk

Foto's

Van Barneveld Advocaten in het kort

Soorten recht

Erfrecht
Strafrecht

Lid van

Nederlandse Orde Van Advocaten
Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten
Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland

Team

Onze locatie

Van Barneveld Advocaten


Stationsweg 44a 6861 EJ Oosterbeek
088 408 0700 Klik om te bellen