Van den Herik & Verhulst Advocaten N.V.


Wilhelminaplein 16 3072 DE Rotterdam
0104100055 Klik om te bellen

Over Van den Herik & Verhulst Advocaten N.V.

Ons belangrijkste specialisme is onverdeelde aandacht. Wij zijn een Rotterdams advocatenkantoor dat deskundigheid en ervaring combineert met een grote persoonlijke betrokkenheid.

Cliënten noemen ons deskundig, doortastend en betrokken. Dat horen wij graag en daar werken wij hard voor, al meer dan 80 jaar. Ons motto: "Boven op de zaak!".

Van den Herik & Verhulst Advocaten is een Rotterdams kantoor dat werkt voor nationale en internationale cliënten. Wij combineren deskundigheid en ervaring met een grote persoonlijke betrokkenheid.

Die mentaliteit uit zich in doortastendheid, snelheid en een gedegen, toegewijde benadering. Wij realiseren ons dat een zaak voor onze cliënten niet ‘een van de zaken’ is, maar dé zaak, waar veel, zo niet alles van afhangt. Wij begrijpen dat de verwachtingen hooggespannen zijn. En dat scherpte altijd een vereiste is. Dat deze aanpak weerklank vindt, blijkt uit de langdurige relaties die wij met onze cliënten hebben.

Onze advocaten zijn actief op een beperkt aantal (rechts)gebieden. Het zijn echte specialisten die de weg binnen hun vakgebied feilloos weten te vinden en waar nodig kunnen beschikken over een team van experts op aangrenzende terreinen.
 
 
 
 
 
 

Foto's

Van den Herik & Verhulst Advocaten N.V. vanaf de Maas

Van den Herik & Verhulst Advocaten N.V. in het kort

Soorten recht

Aansprakelijkheidsrecht
Arbeidsrecht
Erfrecht
Faillissements- en insolventierecht
Familierecht
Huurrecht
Mediation
Ondernemingsrecht
Verbintenissenrecht

Lid van

Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland
Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars
Vereniging van Incasso Advocaten

Artikelen

Toenemende flexibiliteitsbehoefte bij werknemers

Toenemende flexibiliteitsbehoefte bij werknemers De tendens op de arbeidsmarkt is overwegend positief. Zowel werkgevers als werknemers zien steeds vaker kansen om hun positie nog verder te verbeteren....

Onze locatie

Van den Herik & Verhulst Advocaten N.V.


Wilhelminaplein 16 3072 DE Rotterdam
0104100055 Klik om te bellen