Van Eijck van Heslinga Advocatuur


Rogier van der Weydestraat 2 1817 MJ Alkmaar
0725120979 Klik om te bellen

Over Van Eijck van Heslinga Advocatuur

Kwaliteit, korte lijnen, zeer betrokken


Van Eijck van Heslinga Advocatuur is een onafhankelijk gespecialiseerd advocatenkantoor, gevestigd in Alkmaar. Er is bewust gekozen voor een aantal specifieke rechtsgebieden, waardoor de kwaliteit van die rechtsgebieden wordt gewaarborgd. De vakinhoudelijke kennis die inmiddels is opgebouwd op het gebied van bestuursrecht, ruimtelijke ordening, onroerend goed en burenrecht is dusdanig dat mr. Van Eijck van Heslinga hierin als een vis in het water is. Voor strafrecht, familierecht, sociaal zekerheidsrecht en letselschade verwijzen wij u graag naar een ander advocatenkantoor. Onze cliënten bevinden zich vooral in Noord-Holland, in het bijzonder in de regio Alkmaar. Inmiddels hebben wij ook daarbuiten, bijvoorbeeld in de regio Rotterdam, Amsterdam en Groningen, de nodige vaste relaties.

Ons kantoor staat voor kwaliteit, kent korte lijnen en is zeer betrokken. Waar mogelijk wordt gezocht naar een minnelijke oplossing in plaats van het voeren van procedures. Indien nodig wordt een procedure echter niet uit de weg gegaan!

Van Eijck van Heslinga Advocatuur is gevestigd in een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw, waar meerdere juristen en een collega advocatenkantoor gevestigd is. De intervisie en laagdrempelig overleg met vakgenoten zorgt voor cohesie en geeft een prettige werkomgeving.

Foto's

Soorten recht

Arbeidsrecht
Bestuursrecht
Huurrecht
Onroerend goedrecht

Onze locatie

Van Eijck van Heslinga Advocatuur


Rogier van der Weydestraat 2 1817 MJ Alkmaar
0725120979 Klik om te bellen