van Enden vd & Ruijven


Gouwlaan 38 2295 MG Kwintsheul
0174623052 Klik om te bellen

Over van Enden vd & Ruijven

Sinds 2004 voeren Paul van den Enden en Toke van Ruijven hun gezamenlijke praktijk in gemeente Westland. Hun klanten zijn uiterst positief over de snelheid van werken en de korte lijnen, die de advocaten hanteren. Door allebei een eigen specialisme te ontwikkelen kunnen zij zich onderscheiden in de Westlandse juridische "markt".
Vanwege zijn verdere specialisering in het arbeidsrecht heeft Paul van den Enden zich in 2009 aan mogen sluiten bij de Vereniging van Arbeidsrechtadvocaten Nederland. Toke van Ruijven is lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars. Zij is regelmatig betrokken bij echtscheidingen, waarbij grote financiële belangen spelen. Vanwege haar financieel technische kennis en ervaring boekt ze daarin goede resultaten, waarbij overigens de emotionele kant van de zaak niet onderbelicht blijft.
Haar grote passie is het goed begeleiden van de aanstaande ex-partners in een mediationtraject. Daarmee worden in zo goed mogelijk overleg de meest constructieve oplossingen bereikt.

Foto's

van Enden vd & Ruijven in het kort

Soorten recht

Aansprakelijkheidsrecht
Arbeidsrecht
Consumentenrecht
Familierecht
Huurrecht
Ondernemingsrecht
Verbintenissenrecht
Verkeersrecht

Lid van

Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland
Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars

Onze locatie

van Enden vd & Ruijven


Gouwlaan 38 2295 MG Kwintsheul
0174623052 Klik om te bellen