Van Veen Advocaten


Keesomstraat 7 6717 AH Ede
0318 68 78 78 Klik om te bellen

Over Van Veen Advocaten

Een op maat gemaakte oplossing, daar geloven wij in. En in die oplossing is Van Veen Advocaten creatief, maar altijd no-nonsense. Is het nodig, dan kunnen wij bemiddelen (ook als mediator) of procederen.


Vele grote ondernemingen, kleine ondernemingen en particulieren in Nederland en daarbuiten gingen u al voor. Die grote reikwijdte hebben wij mede te danken aan de centrale ligging van Van Veen Advocaten.


Ons advocatenkantoor staat in Ede; op vijf minuten afstand van de A12 tussen Arnhem en Utrecht. Al kunnen wij ook makkelijk gebruik maken van de digitale snelweg, als dat uw voorkeur heeft. Een Skype-sessie is soms wel zo makkelijk tussen uw drukke bezigheden door. Natuurlijk komen onze advocaten ook graag bij u of uw organisatie langs. Door u, uw organisatie en de zaak goed te kennen, valt er namelijk meer winst te behalen. Persoonlijk contact is voor een prettige samenwerking en een goede afloop van de zaak van belang.


Wij voelen de verantwoordelijkheid die u in onze handen legt. Om die reden staat uw vaste aanspreekpunt 24/7 voor u klaar als de zaak daarom vraagt. Niet voor niets nemen wij onze advocaten naast hun kennis, ook aan op basis van toegankelijkheid.


Met veertien verschillende rechtsgebieden en meer dan vijftig expertises hebben wij veel juridische kennis in huis. Al kan één advocaat niet in alle rechtsgebieden de beste zijn. Wij hechten grote waarde aan specialisatie, zodat wij u optimaal bij kunnen staan. De advocaten binnen Van Veen Advocaten zijn gespecialiseerd in slechts een paar rechtsgebieden en hebben binnen deze rechtsgebieden hun eigen specialismen. Zo heeft u een advocaat met echt verstand van zaken. Deze advocaat kan zich dankzij professionele ICT-middelen en secretariële ondersteuning volledig op uw zaak focussen.


De advocaten delen hun juridische kennis graag met u. Dit doen zij tijdens de maandelijkse kennissessies, grootschalige seminars, masterclasses, inhouse-trainingen en workshops. Verder schrijven zij elke week artikelen over recente uitspraken en relevante juridische onderwerpen of spreken zij een podcast in. Tot slot sturen wij één keer per maand een informatieve nieuwsbrief.

Ook internationale zaken zijn ons niet vreemd. Onze Nederlandse klanten worden bij het aangaan van hun handelsrelaties niet beperkt door landsgrenzen of de Nederlandse taal. Wij bieden internationaal ondersteuning aan. Adviezen en contracten kunnen altijd worden opgesteld in de Duitse of Engelse taal. Wij beschikken over een groot en uitstekend netwerk van advocatenkantoren in verschillende landen. Als wij u zelf niet kunnen bijstaan, dan kunnen wij u altijd doorverwijzen naar één van de partnerkantoren die net als wij zijn aangesloten bij Unilex. Mede via die route staan wij ook omgekeerd regelmatig buitenlandse bedrijven bij die met Nederlands recht geconfronteerd worden.


Uw probleem zien wij als een uitdaging en met 41 jaar bestaansrecht zijn wij complexere zaken niet vreemd. Al zien wij liever dat u ons belt en zorgeloos voor een kopje koffie of thee bij ons advocatenkantoor in Ede naar binnen stapt. Ook dan valt er juridisch genoeg voordeel te behalen. Juist om uitdagingen te voorkomen. Zo staat u of uw organisatie als een rots en kunt u uzelf focussen op uw passie(s) en hetgeen u goed in bent.


Nu kent u onze succesformule, net als onze cliënten met wie wij doorgaans langdurige relaties hebben. Loopt u al voorop? Bel ons geheel vrijblijvend om te informeren naar onze juridische dienstverlening.

Foto's

Van Veen Advocaten in het kort

Soorten recht

Aanbestedingsrecht
Aansprakelijkheidsrecht
Agrarisch recht
Arbeidsrecht
Auteursrecht
Bestuursrecht
Bouwrecht
Consumentenrecht
Echtscheidingsrecht
Erfrecht
Faillissements- en insolventierecht
Familierecht
Huurrecht
Ict
Mediation
Merkenrecht
Milieurecht
Ondernemingsrecht
Onroerend goedrecht
Pensioenrecht
Verbintenissenrecht

Lid van

Mediation Federatie Nederland
Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland
Vereniging Insolventierecht Advocaten INSOLAD
Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars
Vereniging van Incasso Advocaten
Vereniging voor Arbeidsrecht

Onze locatie

Van Veen Advocaten


Keesomstraat 7 6717 AH Ede
0318 68 78 78 Klik om te bellen