Vermeulen Advocatuur


Anthonie van Diemenstraat 19 4104 AD Culemborg
06-18878288 Klik om te bellen

Over Vermeulen Advocatuur

Even voorstellen:

”Sudha is een advocaat met hart voor haar cliënten, eentje die doorgaat waar anderen afhaken, gedreven om altijd het beste resultaat voor haar cliënten te bereiken. Sudha zoekt eerst het overleg, maar als dat niets oplevert schuwt ze de confrontatie niet!”

Ik werk landelijk en beschik over een breed netwerk. Ik wil er graag voor iedereen zijn en daarom werk ik landelijk, is mijn kantoor laagdrempelig en betaalbaar. Dit betekent ook dat ik goed bereikbaar ben en dat je snel antwoord krijgt. De kosten breng ik vooraf in kaart,  zodat je weet waar je aan toe bent. Geen gedoe achteraf. Ik hou mijn kosten laag, waardoor ik je een scherp uurtarief kan aanbieden. Naast de betalende praktijk, verleen ik ook rechtsbijstand op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Voor slachtoffers is de rechtsbijstand vaak kosteloos. Mijn focus ligt op duurzame oplossingen. Oplossingen waar je op de lange termijn iets aan hebt. Geen ellenlange procedures of moeilijke en lange processtukken, maar gewoon concrete juridische hulp met effect. Ik heb een passie voor mijn werk en heb inmiddels in ruim 15 jaar tijd veel mooie cliënten en zaken (met goede resultaten) mogen meemaken.

Zoek je een advocaat met passie, ervaring én juridische kennis op het hoogste niveau dan zit je bij mij goed. Ik ben lid van de LANGZS en de NVSSA. 

Neem gerust vrijblijvend contact op: info@vermeulenadvocatuur.nl, 06-188 78 288, instagram: slachtofferadvocaat_vermeulen. 

Foto's

Slachtofferadvocaat Vermeulen

Vermeulen Advocatuur in het kort

Soorten recht

Jeugdrecht
Letselschade
Strafrecht

Lid van

Nederlandse Orde Van Advocaten

Onze locatie

Vermeulen Advocatuur


Anthonie van Diemenstraat 19 4104 AD Culemborg
06-18878288 Klik om te bellen