Vestius Advocaten


Herengracht 566 1017 CH Amsterdam
020 521 0690 Klik om te bellen

Over Vestius Advocaten

Vestius richt zich geheel op ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Onze advocaten zijn specialist op één van deze gebieden. Alleen zo kunnen zij zich constant blijven verdiepen in hun vak en hun specialistische kennis en ervaring op peil houden.

Vestius heeft in de eerste plaats een pragmatische aanpak en het vermogen met ondernemers mee te denken. Naast een puur juridisch perspectief bekijken wij zaken altijd vanuit diverse invalshoeken. Wat vraagt het commercieel belang? Welke rol speelt het menselijk aspect?

In ons juridisch advies staat uw belang voorop. Vaak vormt een schikking de beste oplossing, in sommige gevallen adviseren wij een gang naar de rechter. Voor die gevallen hangt de toga klaar, want Vestius heeft een sterke procespraktijk: al onze advocaten procederen met regelmaat.

Vestius heeft een uitgebreid netwerk van professionele dienstverleners met wie wij regelmatig samenwerken. Specialisten in hun vak, net als wijzelf. Vraagt uw zaak om expertise die wij niet in huis hebben, dan brengen wij u in contact met deze experts.

Vestius Advocaten in het kort

Soorten recht

Arbeidsrecht
Ondernemingsrecht

Lid van

Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland

Onze locatie

Vestius Advocaten


Herengracht 566 1017 CH Amsterdam
020 521 0690 Klik om te bellen