VQ Advocaten


de Vriesstraat 16 3261 PC Oud-Beijerland
0186614477 Klik om te bellen

Over VQ Advocaten

VQ Advocaten is gevestigd te Oud-Beijerland, echter opereert in het gehele land. We bestaan uit een team van gespecialiseerde advocaten met betrekking tot verschillende rechtsgebieden, zoals letselschade, arbeidsrecht, contractenrecht, huurrecht bedrijfsruimte, familierecht en incasso.

De visie van VQ advocaten is dat het kantoor laagdrempelig moet zijn en dat een goede communicatie met cliënt voorop staat. Tevens heeft VQ Advocaten een team van gespecialiseerde advocaten die een specialisatieopleiding met goed gevolg hebben afgerond. Al enige jaren is VQ Advocaten het grootste advocatenkantoor in de Hoeksche Waard. Overigens verricht VQ Advocaten haar werkzaamheden in het gehele land en is VQ Advocaten ook zeer actief in de randstad, met name Rotterdam.

Voor wat betreft de toekomstvisie zal VQ Advocaten haar medewerkers blijven stimuleren om zich te specialiseren en daarvoor opleiding(en) te volgen om zo een goede kwaliteit van dienstverlening te kunnen geven. Daarbij blijft VQ Advocaten oog houden voor een goede basis, waarbij groeimogelijkheden tot de mogelijkheden behoren

VQ Advocaten in het kort

Soorten recht

Aansprakelijkheidsrecht
Arbeidsrecht
Bouwrecht
Consumentenrecht
Familierecht
Huurrecht
Jeugdrecht
Letselschade
Ondernemingsrecht
Psychiatrisch patientenrecht
Strafrecht
Verbintenissenrecht
Verkeersrecht

Lid van

Letselschade Advocatenvereniging
Vereniging Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade
Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars
Vereniging van Incasso Advocaten
Vereniging voor Arbeidsrecht

Onze locatie

VQ Advocaten


de Vriesstraat 16 3261 PC Oud-Beijerland
0186614477 Klik om te bellen