Terug

Kan ik mij beroepen op verjaring?

van Oort

Een lopende schuld die in 2001 geregistreerd staat bij het BKR met een achterstandscodering. Ruim 10 jaar later komt er een A3 codering op, dat is in 2012 geweest. Er is geen correspondentie geweest en/of stuiting. Kan ik mij beroepen op verjaring?


3 Antwoorden

Antwoord van ONS Advocaten

Geachte heer, mevrouw Van Oort,

 

Bij een reguliere vordering verjaart de vordering na verloop van 5 jaren, tenzij de verjaring is gestuit. Indien er sprake is van een bijzondere vordering, kan het zijn dat er andere verjaringstermijnen van toepassing zijn. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, zodat we de stukken kunnen bekijken en u een concreet antwoord kunnen geven.

 

Met vriendelijke groet,

 

mw. mr. S.M.W. (Sara) Cox

ONS Advocaten


Antwoord van van Oort

Beste mevrouw Cox, Bedankt voor uw antwoord. Dit betreft geen bijzondere vordering maar een Doorlopend Krediet. Er heeft geen stuiting plaatsgevonden. Bent u ook in de buurt van Rotterdam gevestigd? Met vriendelijke groet, S. van Oort


Antwoord van ONS Advocaten

Geachte heer, mevrouw Van Oort,

 

Wij zijn helaas niet in de buurt van Rotterdam gevestigd. Wel hebben wij ervaring op het gebied van verjaring en vaak kan uw geschil met een enkele brief opgelost worden. Als u daarin interesse heeft verneem ik dat graag van u. U kunt daarvoor een persoonlijk bericht sturen via mijn eigen e-mailadres: sara@onsadvocaten.com, dan wel door telefonisch contact met mij op te nemen op: 0475-712022.

 

Met vriendelijke groet,

 

mw. mr. S.M.W. (Sara) Cox

ONS Advocaten