Terug

Wanneer is het veilig?

Mathilde

Toen ik met mijn Turkse man en twee kennissen in Bodrum op vakantie was, zijn we zonder onze schuld in een ruzie verwikkeld. We hebben geprobeerd om ons te verdedigen, maar hebben helaas de nodige klappen gekregen.  Het hotelpersoneel is er tussen gesprongen, en heeft de 2 jongens in kwestie uit het hotel gezet.

 

Toen de jandarmerie gebeld, die wat ons allen meegenomen hebben naar het bureau om er een verklaring af te leggen. Waarbij wij al gelijk de indruk kregen dat de 2 jongens geloofwaardig waren, er werd ons dan ook geadviseerd om geen aangifte te doen en maar gewoon naar huis te gaan.

waarop wij dit ook maar gedaan hebben.

 

Echter na een bepaalde tijd kregen wij een uitnodiging van het gerecht in Nederland, waar wij een verklaring hebben moeten afleggen. Nu zitten wij al 6 jaar in afwachting van deze zaak. Nu is onze vraag: In hoever kunnen wij nu nog eens met een gerust hart naar Turkije gaan? 


1 Antwoord

Antwoord van Insight Legal

Zolang er geen aanklacht tegen u loopt,  kunt u gewoon naar Turkije gaan. Ik neem tenminste aan dat u de verklaring heeft afgelegd in de zaak tegen de 2 jongens.